«Ανοιχτή η εκδοχή ληστείας μετά φόνου» για τη δολοφονία της 32χρονης εφοριακού
Κοινωνία

«Ανοιχτή η εκδοχή ληστείας μετά φόνου» για τη δολοφονία της 32χρονης εφοριακού

«Δεν έχει προκύψει ενοχοποιητικό στοιχείο σε βάρος ατόμων του φιλικού περιβάλλοντος της 32χρονης» τονίζουν αστυνομικές πηγές στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο.

«Έως αυτή την ώρα, τουλάχιστον, δεν έχει προκύψει κάποιο ενοχοποιητικό στοιχείο σε βάρος ατόμων του φιλικού περιβάλλοντος της 32χρονης γυναίκας που δολοφονήθηκε στο Β’ Νεκροταφείο. Παράλληλα, εξετάζουμε, εκτός των άλλων και την εκδοχή της ληστείας. Ο δράστης πήρε την τσάντα της, με όλα τα προσωπικά της αντικείμενα, τα οποία δεν έχουν βρεθεί μέχρι στιγμής. Οι έρευνες που διενεργούνται είναι σε πλήρη εξέλιξη».

Τα παραπάνω τόνισαν μιλώντας στο Πρακτορείο κύκλοι αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας σχετικά με την πολύκροτη υπόθεση της δολοφονίας της εφοριακού, Δώρας Ζέμπερη, που εργαζόταν στην Α’ ΔΟΥ Πειραιά.

Οι τηλεφωνικές κλήσεις που έκανε και δέχτηκε το πρωί της Τετάρτης η 32χρονη έχουν μπει στο μικροσκόπιο των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. για τη δολοφονία της εφοριακού μέσα στο Β’ Νεκροταφείο.

Το μένος με το οποίο επιτέθηκε ο δράστης στην εφοριακό καταδεικνύει προσωπικές διαφορές, με τους αξιωματικούς να εκτιμούν ότι πρόκειται για ένα άτομο το οποίο η Δώρα Ζεμπέρη πιθανότατα γνώριζε και έπειτα απομακρύνθηκε. Σύμφωνα με πληροφορίες, άτομα του στενού οικογενειακού περιβάλλοντος της εφοριακού κατέθεσαν ότι η νεαρή είχε γνωρίσει έναν άνθρωπο που είχε μπει ξαφνικά στη ζωή της, αλλά στη συνέχεια απομακρύνθηκε.

Παράλληλα οι αστυνομικοί ερευνούν επίσης τις μαρτυρίες υπαλλήλων και κατοίκων της περιοχής για κινήσεις τοξικομανών στην περιοχή του Β’ Νεκροταφείου, καθώς επίσης και τις ηλεκτρονικές δραστηριότητες της 32χρονης στα social media και δη στο Facebook.

Στο μικροσκόπιο των ερευνών έχουν μπει άνδρες και γυναίκες, καθώς δεν αποκλείεται ούτε το ενδεχόμενο να πρόκειται για γυναίκα δράστη που είχε προσωπικές διαφορές με το θύμα.

Ενδεικτικό στοιχείο του μένους του δράστη είναι ότι της κατάφερε δεκατέσσερις μαχαιριές σχεδόν σε όλο της το σώμα, ενώ, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, έφερε αμυντικά τραύματα, που δείχνουν ότι προσπάθησε να προφυλαχθεί. Η 32χρονη είχε πάει στο νεκροταφείο για να ανάψει το καντήλι σε τάφο στενού της φίλου, που έχασε τη ζωή του σε εργατικό δυστύχημα, πριν από λίγους μήνες. Η άτυχη γυναίκα, μετά τη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε, σύρθηκε για λίγα μέτρα, στην προσπάθειά της να ξεφύγει από τον δράστη, αλλά εκείνος την πρόλαβε και την μαχαίρωσε πάλι. Την Δώρα Ζέμπερη είδε ιερέας του Κοιμητηρίου την ώρα που ξεψυχούσε πάνω σε ένα τάφο.

Αδερφή 32χρονης: Αυτός δεν είναι πατέρας, είναι τέρας

Η αδερφή της 32χρονης εφοριακού, Δώρας Ζέμπερη, ξέσπασε κατά του πατέρα τους, για τις δηλώσεις που εκείνος είχε κάνει στον Ant1, κάνοντας λόγο για «σχεδιασμένη» δολοφονία και προσθέτοντας ότι αν ήξερε πως το παιδί του χειριζόταν κάποια «περίεργη» υπόθεση, δεν θα την άφηνε από τα μάτια του.

Σε ανάρτησή της στο Facebook τα ξημερώματα της Παρασκευής, η αδερφή της Δώρας,  Κωνσταντίνα, στρέφεται κατά του πατέρα τους, λέγοντας: «Αίσχος φτου σου ξεφτίλα, αυτός δεν είναι πατέρας είναι τέρας, χρόνια τώρα δεν είχαμε καμία σχέση και η αδελφή μου πλήρωνε τα χρέη του και βοηθούσε σε όλα στο σπίτι μας».

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet