Παρουσία του δημάρχου Αμαρουσίου συνεδρίαση του νέου Δ.Σ. του ΟΚΟΙΠΑΔΑ
Κοινωνία

Παρουσία του δημάρχου Αμαρουσίου συνεδρίαση του νέου Δ.Σ. του ΟΚΟΙΠΑΔΑ

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου (ΟΚΟΙΠΑΔΑ) υποδέχθηκε ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, στο δημαρχείο, την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017, όπου πραγματοποιήθηκε τακτική συνεδρίαση με την ανάληψη των καθηκόντων από τα μέλη του.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, μετά το θερμό καλωσόρισμα στην πρόεδρο Ελένη Λέκκα-Καλαντζάκη, στην αντιπρόεδρο, Αικατερίνη Ιωάννου, και στα μέλη του Δ.Σ. και τις θερμές ευχές του για κάθε επιτυχία στο έργο τους. Αναφερόμενος στο ευαίσθητο αντικείμενο που καλύπτει ο ΟΚΟΙΠΑΔΑ (ΚΑΠΗ, Παιδικοί Σταθμοί, ωφελούμενοι Κοινωνικών Δομών) υπογράμμισε:

«Το πρόβλημα του πολίτη πρέπει να ενώνει όλα τα μέλη του Δ.Σ. του ΟΚΟΙΠΑΔΑ, προκειμένου να επιλύονται τα προβλήματα, ανεξάρτητα από πολιτικές παρατάξεις, με κοινό παρονομαστή την αγάπη για την πόλη, με ένα προεδρείο που ενσωματώνει εμπειρία ανθρώπων και το οποίο πρέπει να λειτουργεί επαγγελματικά και με ευαισθησία στα θέματα του πολίτη. Όλοι θα πρέπει να βοηθήσουμε τις ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες της τοπικής μας κοινωνίας στη δύσκολη εποχή που διανύουμε».

Μιλώντας για τις παθογένειες στη χώρας μας, που όπως χαρακτηριστικά ανέφερε «δεν επιτρέπουν στην Τοπική Αυτοδιοίκηση Α΄ Βαθμού να διαχειρίζεται “τα του οίκου της”, με την Περιφέρεια να λαμβάνει αποφάσεις και να διαχειρίζεται τα χρήματα των πολιτών χωρίς διαβούλευση» επεσήμανε για μία ακόμη φορά ότι «μόνο οι Δήμοι ως ευρισκόμενοι  εγγύτερα στα προβλήματα των πολιτών μπορούν να τα επιλύσουν».

Ο κ. Πατούλης αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει το ΚΔΑΠ-ΜΕΑ και στις μεγάλες προσπάθειες που γίνονται για την κτιριακή υποδομή και την αδειοδότησή του, προκειμένου να στεγαστούν παιδιά που πραγματικά το έχουν ανάγκη.

Η πρόεδρος του Δ.Σ., Ελένη Λέκκα-Καλαντζάκη, ευχαρίστησε τον δήμαρχο Αμαρουσίου για την εμπιστοσύνη που δείχνει στην ίδια, αλλά και σε όλο το Δ.Σ. και υποσχέθηκε ότι θα συνεχίσουν το δύσκολο έργο με πολλή προθυμία, προκειμένου να βρίσκονται στο πλευρό των συμπολιτών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet