8 νίκες, 2 ισοπαλίες και μία ήττα για τις ομάδες των Βορείων στη Β’ ΕΠΣΑ
Αθλητισμός

8 νίκες, 2 ισοπαλίες και μία ήττα για τις ομάδες των Βορείων στη Β’ ΕΠΣΑ

Οκτώ νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα ήταν η «συγκομιδή» της συμμετοχής των ομάδων του Βορείου Τομέα Αθηνών στην 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ ΕΠΣΑ.

B’ Κατηγορία/1ος Όμιλος

Λυκόβρυση – Χαλκηδονικός 7-0

Σαρωτική η Λυκόβρυση στην αναμέτρηση με τον Χαλκηδονικό, συνέτριψε τον αντίπαλό της με 7-0 για την 5η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ.

Στο 16′ ο Χ. Σταματέλος άνοιξε τον «χορό» των γκολ, με τον ίδιο να διπλασιάζει τα τέρματα των γηπεδούχων στο 33ο λεπτό.

Στο 35′ ήταν η σειρά του Δ. Ραυτόπουλου να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Τσαβαρή, κάνοντας το 3-0, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 48′ ο Παρδάλης ανέβαζε τον δείκτη του σκορ στο 4-0, ενώ στο 66′ ο Δ. Ραυτόπουλος σημείωνε το δεύτερο προσωπικό του γκολ και το 5ο για την ομάδα της Λυκόβρυσης. Το 6-0 ήρθε στο 72′ από προσπάθεια του Στούπα, ενώ το τελικό 7-0 έκανε στο 85′ ο Ι. Σταματέλος.

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ: Κέμπας (72′ Καραστέργιος), Παρδάλης (55” Σταματέλος Ι.), Κορδολαίμης, Τζένης, Αγγελής, Κοκότης, Γούσιας, Καβαλάρης, Ραυτόπουλος Δ., Σταματέλος Χ. (65′ Στούπας), Ζήκος (46′ Κορκούτι).

ΧΑΛΚΗΔΟΝΙΚΌΣ: Τσαβαρής, Ράπτης, Θέμελης (32′ Δημητρούλης), Σαρηγιαννόπουλος, Καβύρης, Ράγιας, Αντωνόπουλος (46′ Μάρκος), Κουλούρης (17′ Βλάχος), Λάζος, Παππάς (46’Κότσιφας), Σουμπάσης.

Καματερό – Α.Ε. Μεταμόρφωσης 0-0

Με τον βαθμό της ισοπαλίας έφυγε από το γήπεδο του Καματερού η Μεταμόρφωσης, με την αναμέτρηση απέναντι στην τοπική ομάδα να λήγει ισόπαλη 0-0.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο μεταξύ των δύο αντιπάλων, ενώ στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι πήραν περισσότερες πρωτοβουλίες, αναζητώντας το γκολ της νίκης. Μάλιστα, η ομάδα του Καματερού έχει σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία, ιδιαίτερα για τη φάση του 59′, όταν ο Βανδώρος ανέτρεψε τον Παππά μέσα στη μεγάλη περιοχή, αλλά ο διαιτητής δεν υπέδειξε το σημείο του πέναλτι.

ΚΑΜΑΤΕΡΟ: Κυρίου, Μήτσος (46′ Παπαϊωάννου), Ανδριτσόπουλος, Μπίμπιζας, Τσιριγώτης, Λουβερδής, Κυριαζής (86′ Λιάπης), Παππάς, Σαχσανίδης (57′ Μπουφίδης), Πετανάι, Χαιρετάκης.

Α.Ε. ΜΕΤΑΜOΡΦΩΣΗΣ: Ιωαννίδης, Λαζάρου, Ευσταθίου, Βανδώρος, Κοκκινόπουλος, Αντεριώτης, Χατζηιωαννίδης (62′ Αποστόλου), Βιδάκης (46′ Κίτσος), Κολοκοτρώνης, Δαβερώνης (65′ Καπίρης), Ντζιέσι (58′ Μαντατζής).

Αλσούπολη – Αίμος Πετρούπολης 1-0

Σε ένα παιχνίδι που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, η Αλσούπολη κατάφερε να πάρει αυτό που ήθελε απέναντι στον Αίμο Πετρούπολης, υπερασπίζοντας την πρώτη θέση της στη βαθμολογία του 1ου ομίλου.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 69′ από τον Αβραμάκη, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την ασταθή απόκρουση του Λυρή σε εκτέλεση φάουλ του Μέμη.

ΑΛΣΟΥΠΟΛΗ: Κωτσάκης, Μπούσουλας, Τσάλας, Μούζος, Αβραμάκης, Σιάνος, Μένη (88′ Μπίνης), Καραΐσκος (76′ Μυλόβας), Μαυρουδής (46′ Ιακωβίδης), Παπαδόπουλος, Μωραΐτης (46′ Κατσαρός).

ΑΙΜΟΣ ΠΕΤΡΟΎΠΟΛΗΣ: Λυρής, Ταλιούρας Ν., Θώδας (46′ Λώλος), Γιαννούλης Ν., Ασφής, Ταμπάκης (57′ Ζούμπος), Μπίτζας, Ταλιούρας Δ. (61′ Τζαβάρας), Κάτσαρης, Μπαρμπούδης (75′ Γιαννούλης Π.), Ταλιούρας Φ.

Η βαθμολογία του 1ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ

Πηγή πινάκων: ΕΠΣΑ

B’ Κατηγορία/2ος Όμιλος

Βριλήσσια – Κεραμεικός 1–0

Το επεισοδιακό φινάλε ήταν αυτό που χαρακτήρισε την αναμέτρηση μεταξύ Βριλησσίων και Κεραμεικού, η οποία έλημε με σκορ 1-0.

Η φιλοξενούμενη ομάδα ολοκλήρωσε τον αγώνα με 9 παίκτες, έχοντας χάσει στο 72′ τον Φαλάγγα με δεύτερη κίτρινη κάρτα, και τον Καψάλη στις καθυστερήσεις. Ο δεύτερος παίκτης έφτυσε τον αντίπαλο τερματοφύλακα, με συνέπεια ν’ αποβληθεί, και στη συνέχεια επιτέθηκε στον διαιτητή βρίζοντάς τον και χειροδικώντας εναντίον του.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης μπήκε στο 38′ με αυτογκόλ του Κολάγκη.

Διαιτητές ήταν οι Παναγιωτάρας, Μπεκιάρι και Κελεκίδης.

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ (Γιάννης Χαραλαμπίδης): Χατζάκης, Τζέμαρης (59′ Πουλάκης), Κατσιμίχας, Μ. Καγιώργης, Μακρυπίδης (90′ Ζούγουλος), Παπουτσής (53′ Κυρκιλής), Γ. Καγιώργης, Βουλκίδης, Κόντος, Δημητρέλος (73′ Γκίζης), Καλογήρου.

ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ (Δημήτρης Λυριτζής): Τεπελένας, Κολάγκη, (46′ Γιάνκολο), Μ. Κάτρης (82′ Μπέκας), Μακρυπούλιας, Κουλούρης (34′ Κυφωνίδης), Τζέτζιας, Ζαφειράκος, Πετούα, Σ. Κάτρης (85′ Καψάλης), Φαλάγγας.

Απόλλων Χαλανδρίου – Χρυσούπολη 4-0

Ένα ακόμα πλούσιο Σάββατο χάρισαν οι παίκτες του Χρήστου Βλάχου στους (διαρκώς αυξανόμενους) φίλους του Απόλλωνα Χαλανδρίου.

Το γρήγορο γκολ (9ο λεπτό) του «καυτού» Οικονομόπουλου, έπειτα από τρομερό συνδυασμό και «πάρε-βάλε» πάσα του Μήτρου, άνοιξε το σκορ του αγώνα, χαλώντας τα όποια σχέδια των φιλοξενουμένων. Η ομάδα των Βορείων Προαστίων βρήκε χώρους και, όπως πάντα, με σωστή κυκλοφορία μπάλας και υπομονή στο παιχνίδι της έφτασε εύκολα και στο 2-0, με αυτογκόλ που σημείωσε ο Κώστα.

Η Χρυσούπολη σπατάλησε την ευκαιρία της να ξαναμπεί στο ματς, χάνοντας πέναλτι στο 41′ με τον Κότσαλο.

Αφού, λοιπόν, δεν έγινε το 2-1, έγινε δύο λεπτά μετά το 3-0, με ένα καταπληκτικό σε δημιουργία (Αλεξανδράκης, Παναγιώτου, Κουστουμπάρδης) και εκτέλεση (Μήτρου) γκολ, πραγματική αποθέωση της δουλειάς που γίνεται στις προπονήσεις, όπως αναφέρεται στην ανάρτηση του Απόλλωνα στην ιστοσελίδα του.

Η ομάδα του Χαλανδρίου στην επανάληψη διαχειρίστηκε με άνεση το μεγάλο της προβάδισμα, δεν απειλήθηκε, ενώ, αντιθέτως, έβαλε και τέταρτο γκολ στο 61′, με κεφαλιά του Οικονομόπουλου, έχοντας κι άλλες τρεις-τέσσερις καλές ευκαιρίες, για να διευρύνει περαιτέρω το δείκτη του σκορ.

Επόμενη «στάση» για την ομάδα του Απόλλωνα ο Ταύρος και συγκεκριμένα το γήπεδο στη διασταύρωση Χαμοστέρνας & Πειραιώς, για την αναμέτρηση με τον τοπικό Άγιαξ.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Χρήστος Βλάχος): Σύρακας, Βλάχος, Κουστουμπάρδης, Παναγιώτου (69′ Κούκος Θ.), Κούκος Β., Αγκόλι, Σταμάτης, Κανδεράκης (59′ Μπαλαχτσής), Οικονομόπουλος, Μήτρου (73′ Συγγρός), Αλεξανδράκης (59′ Παπουτσής).

ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ (Βαγγέλης Κότσαλος): Ντελής, Κώστας, Παπαυγέρης (46′ Μπογράκος), Κότσαλος, Μανωλιός, Αλτσαντζής (60′ Αποστολόπουλος), Κυραννός (88′ Ταμπουρατζής), Διονάτος, Λεβέντος, Μασούρης, Μπάιρας (46′ Κώτσιας).

Μελίσσια – Υμηττός 1-1

Δεν κατάφεραν τα Μελίσσια ούτε στην 5η αγωνιστική να πάρουν τη νίκη, που θα τους έδινε πολύτιμους βαθμούς στη μάχη του 2ου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ. Φιλοξενώντας τον Υμηττό, το συγκρότημα των Βορείων Προαστίων αναγκάστηκε να παραχωρήσει ισοπαλία 1-1.

Οι φιλοξενούμενοι σκόραραν πρώτοι στο 47′, με τον Σουλιώτη, ενώ οι γηπεδούχοι κατάφεραν ν’ απαντήσουν με τον Δημ. Φακή στο 64′. Μάλιστα, τέσσερα λεπτά αργότερα έχαναν τον Γ. Τσιμπρικίδη, με δεύτερη κίτρινη κάρτα, κάτι που δεν βοήθησε την ομάδα να επιδιώξει κάτι καλύτερο στη συνέχεια του αγώνα.

Μετά την ολοκλήρωση της 5ης αγωνιστικής τα Μελίσσια βρίσκονται στη 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με 4 βαθμούς.

Κηπούπολη – Ελευθερούπολη 1-2

Νικητήριο πέρασμα και από το γήπεδο της Χρυσούπολης για την Ελευθερούπολη, η οποία επιβλήθηκε της Κηπούπολης με σκορ 1-2.

Η ομάδα των Βορείων, παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ από το 5ο λεπτό, με γκολ του Μαρτέκα, κατάφερε, χάρη στα γκολ του Χαλκιαδάκη στο 50′ και του Γούπολη στο 60′,  να πανηγυρίσει τη νίκη και τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Οι δύο ομάδες «μοιράστηκαν» τα δοκάρια, με το πρώτο να σημειώνεται στο 33′ με τον Μαρτέκα και το δεύτερο στο 76′ με τον Σωτηρόπουλο.

Διαιτητές: Περράκης, Λασπάς-Μουρουνάκης

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ (Δημήτρης Φιλίππου): Αγγελόπουλος, Ντούλας, Πολυζωγόπουλος (72′ Καλέμης), Αναγνώστου, Βλάσσης (32′ Λάππας), Μωραΐτης (55′ Τζαφέρος), Λαγός, Ζήσης, Μαρτέκας, Τζαμαλής (55′ Κάσσος), Ατματσίδης.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ (Σπύρος Παπακανέλλος): Ξυδιάς, Τζωρτζάτος (46′ Καρυπίδης), Χαλκιαδάκης (61′ Καπαγιάρογλου), Κατσούδας, Σπανός, Πολυτσέρης, Γούπος (67′ λ.τρ. Συριόπουλος), Μπακέας, Κόκκινος (27′ Σωτηρόπουλος), Χούσος, Επταήμερος.

Η βαθμολογία του 2ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ

Πηγή πινάκων: ΕΠΣΑ

B’ Κατηγορία/3ος Όμιλος

Ιεράπολη – Άρης Χολαργού 2-1

Δεν κατόρθωσε να πάρει κάποιον βαθμό στο γήπεδο του Αιγάλεω ο Άρης Χολαργού απέναντι στην Ιεράπολη, από την οποία και ηττήθηκε με σκορ 2-1.

Ο Πέττας στο 3ο λεπτό έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους, αλλά στο 54′ έπαιρνε τον δρόμο για τ’ αποδυτήρια μετά τη δεύτερη κίτρινη κάρτα που αντίκρισε. Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν το αριθμητικό πλεονέκτημα και στο 87′ με τον Σαλκιντζή (είχε μπει ως αλλαγή μόλις πριν 7 λεπτά) ισοφάρισαν το παιχνίδι, δείχνοντας ότι θα έφευγαν από το γήπεδο με τον βαθμό της ισοπαλίας. Ωστόσο, στις καθυστερήσεις του αγώνα η Ιεράπολη κατάφερε να πάρει τη νίκη, με γκολ που σημείωσε ο Καραμανόγλου.

ΙΕΡΑΠΟΛΗ (Γ. Βέρρας): Σπάρος, Καβαλάρης (56′ Κορδάλης), Καραμανόγλου, Λιόντος, Γκούμας, Κατσικογιάννης (85′ Αγκόλι), Κιρκίλης (63′ Ράπτης), Πέττας, Σπάρος, Λιβέρης, Μίσκα (46′ Τριανταφυλλόπουλος).

ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ (Άρης Γκάνιας): Γαϊτανάρης, Παναγόπουλος (67′ Σκούρτας), Σπυρόπουλος (29′ Μαλλιάρης), Δημητρούκας, Τασσόπουλος, Χριστόπουλος, Φενερίδης (36′ Μιχαηλίδης), Κατσαρός (80′ Σαλκιντζής), Βασιλός, Πικουλης, Παπακώστας.

Βύρωνας – Παράδεισος Αμαρουσίου 0-3

Μεγάλη νίκη στον Βύρωνα με σκορ 0-3 για τον Παράδεισο Αμαρουσίου, για την 5η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ και επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα μετά από ένα σερί τριών ηττών.

Το σκορ για τους φιλοξενουμένους άνοιξε ο Καραλής στο 43′, με τον Μπολέτη στο 64′ να κάνει το 0-2 και τον Δασκαλάκη να ολοκληρώνει τη νίκη της ομάδας των Βορείων Προαστίων με ένα τρίτο γκολ στο 83ο λεπτό.

Η ομάδα του Αμαρουσίου ολοκλήρωσε τον αγώνα με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Φατούρα στο 87′, με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΒΥΡΩΝΑΣ (Ντράγκαν Μίτροβιτς): Πανουσόπουλος, Βαφειάδης, Ασπιώτης, Κοντονάσιος (46′ Τσιπούρας), Ιωακειμίδης, Μιχαλάτος (67′ Κορράς), Μαϊστόροβιτς, Φαρμάκης, Μίτροβιτς, Τρυφέρης (56′ Κατσούλης), Καραουλάνης (46′ Λαζάρου).

ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ (Γιώργος Σιμιτζόγλου): Κουρουπάκης, Μότσιος, Χιώτης (72′ Πελεκάνος), Στούλης, Χαβενετίδης, Καραλής, Μπολέτης, Δήμος (79′ Δασκαλάκης), Πέτας, Λεφάκης, Γεωργακόπουλος (58′ Τσαμουρτζής – 80′ λ.τρ. Φατούρας).

Παπάγος – Θεμιστοκλής 3-2

Ο Φατούρος ξεκίνησε ως μοιραίος παίκτης στον αγώνα με τον Θεμιστοκλή, αλλά τελικώς εξελίχθηκε σε αυτόν που έδωσε το «τρίποντο» της νίκης στην ομάδα των Βορείων.

Ειδικότερα, το συγκρότημα του Γ. Ντόκου σκόραρε μόλις στο 2ο λεπτό, με τον Καραθανάση, αλλά στο 35′ το αυτογκόλ του Φατούρου έφερε το παιχνίδι στα ίσα.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι, με γκολ του Γκολφινόπουλου, μπήκαν μπροστά στο σκορ, αλλά τότε «μίλησε» ο Φατούρος, που με δύο γκολ (στο 55′ και στο 65′) «απεκατέστησε την τάξη».

ΠΑΠΑΓΟΣ (Γιάννης Ντόκος): Κοραχάης, Χριστοφόρου, Κατωγιαννάκης, Αναστασίου Α., Αλεξιάδης, Αναστασίου Δ., Καραθανάσης (90′ Χασάν) Φατούρος, Φραντζεσκάκης (49′ Πετρόπουλος), Χαλάς (54′ Αμυγδαλάρης), Παπαναστασίου Α..

ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ (Γιώργος Κωνστανατόπουλος): Καλαϊτζάκης, Νώρας, Γριμάνης (46′ Δημητρίου) Γιάκαλος, Αξιώτου, Καρδάμης, Γκολφινόπουλος, Αθανασίου, Κλης (63′ Ανδρεαδάκης), Σπανάκος (42’Φραμπαϊσαλής), Κοντός (50′ Καρασαββίδης).

Ατρόμητος Χαλανδρίου – Αναγέννηση Πετρούπολης 4-0

Μεγάλη νίκη του Ατρόμητου Χαλανδρίου επί της Αναγέννησης Πετρούπολης, με σκορ 4-0, στο γήπεδο της Ν. Ιωνίας.

Η ομάδα των Βορείων, μετά και την ολοκλήρωση της 5ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ, βρίσκεται ήδη στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με 13 βαθμούς.

Η βαθμολογία του 3ου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ

Πηγή πινάκων: ΕΠΣΑ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet