Πλήθος κόσμου συμμετείχε στη γιορτή στο κτήμα Ιόλα
Πολιτισμός

Πλήθος κόσμου συμμετείχε στη γιορτή στο κτήμα Ιόλα

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η μουσική εκδήλωση στο Κτήμα – Βίλα Ιόλα, στον χώρο, όπως τονίζεται σε ανακοίνωση του Δήμου Αγίας Παρασκευής, «που η Σύγχρονη Τέχνη στην Ελλάδα δημιούργησε ιστορία», την οποία διοργάνωσαν το βράδυ της Κυριακής 22 Οκτωβρίου ο Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Σύλλογος Κοντοπεύκου – Παραδείσου – Πευκακίων, ο Πολιτιστικός & Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου (ΠΑΟΔΑΠ) και ο Δήμος Αγίας Παρασκευής με αφορμή την πρόσφατη απόφαση του Δήμου Αγίας Παρασκευής να προβεί στην αγορά του κτήματος και της βίλας Ιόλα.

Ο κόσμος, που «πλημμύρισε» το μεγάλο πλακόστρωτο (δημιουργία Δημ. Πικιώνη) του κτήματος και τους κήπους του, έγινε ένα με τους ερμηνευτές Βασίλη Γισδάκη και Ερωφίλη και τραγούδησε μαζί τους αγαπημένα τραγούδια των Χατζιδάκι, Θεοδωράκη, Τσιτσάνη κ.ά. δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα, μια μαγική βραδιά.

Στην εκδήλωση έκαναν χαιρετισμό ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Γ. Σταθόπουλος, η περιφερειακή σύμβουλος  Σοφ. Κορωναίου, οι δημοτικοί σύμβουλοι Σωτ. Παπαμιχαήλ, πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ, Βασ. Γιαννακόπουλος, πρ. δήμαρχος και Ανδρ. Γκιζιώτης, η πρόεδρος του Συλλόγου Κατοίκων Κοντοπεύκου, Β. Κουτσογιάννη (που συντόνισε την εκδήλωση) και ο βιογράφος του Ιόλα Ν. Σταθούλης. Παραβρέθηκαν, επίσης, ο πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου, Γερ. Βλάχος, η περιφερειακή σύμβουλος Κορ. Βασιλοπούλου, οι αντιδήμαρχοι Δημ. Κονταξής, Π. Γκόνης και Μ. Κοντοπούλου, οι δημ. σύμβουλοι Μαργ. Δημητρίου-Καβρουδάκη, πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών, Ζ. Φωτεινού, Στ. Ψύλλα, Σωτ. Ησαΐας, Ι. Λογοθέτης και Ε. Καψοκεφάλου, ο γραμματέας επιστημονικών φορέων Ν.Δ., Ν. Κωστόπουλος, ο πρ. πρόεδρος του Δημ Συμβουλίου Δημ. Σκουλάς, ο πρ. δημ. σύμβουλος Μιχ. Γαβράς, ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ, Τ. Σερκεδάκης, μεγάλη ομάδα από το Λαϊκό Πανεπιστήμιο Αγ. Παρασκευής, όπως και πολλοί εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της πόλης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet