Συμπολιτεία: Απόλυτη απραξία Στεργίου σε όλα τα πολεοδομικά θέματα της πόλης
Ποιότητα Ζωής

Συμπολιτεία: Απόλυτη απραξία Στεργίου σε όλα τα πολεοδομικά θέματα της πόλης

«Απόλυτη απραξία» του δημάρχου Πεντέλης, Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη, στα πολεοδομικά ζητήματα του Δήμου καταγγέλλει η παράταξη Συμπολιτεία απαντώντας σε ανακοίνωση του Δήμου.

«Ο κ. Στεργίου πλέον δεν μπορεί να προσφέρει τίποτε άλλο στην πόλη» τονίζει η παράταξη στην ακόλουθη ανακοίνωσή της:

Ευχαριστούμε τον κ. Στεργίου που μας επιβεβαιώνει για την απόλυτη απραξία του σε όλα τα πολεοδομικά θέματα της πόλης

Οι ανακοινώσεις του Γραφείου Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων ξεπερνούν ακόμη και τον μέντορά τους σε ψεύδη και πολιτικαντισμό.

Παρόλα αυτά εμείς τους ευχαριστούμε που επιβεβαιώνουν τους ισχυρισμούς μας, διότι στο δελτίο Τύπου που κυκλοφόρησε ως απάντηση στα συγκεκριμένα ζητήματα που τους θέσαμε επιβεβαιώνουν πανηγυρικά ότι κανένα από τα θέματα που επισημαίνουμε δεν έχει επιλυθεί.

Είναι προφανές, επίσης, ότι ο κ. Στεργίου έχει θέμα με τον χρόνο. Για αυτόν τα 7 χρόνια απολύτου απραξίας είναι ανεκτά. Μπορεί και να έχει δίκιο, αφού τα συγκρίνει με τα 16 χρόνια στα οποία δεν έχει λύσει το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο της Πεντέλης. Πράγματι είναι λίγα ακόμα τα 7 χρόνια στασιμότητας και τέλματος όλων των πολεοδομικών θεμάτων της πόλης.

Το θέμα αυτό αναδεικνύει για μια ακόμα φορά την ανεπάρκεια του κ. Στεργίου να λύσει τα μεγάλα και χρονίζοντα θέματα της πόλης μας. Ο κ. Στεργίου, αδυνατώντας να παράξει έργο και για να καλύψει την απραξία του, βασίζει την πολιτική του στην επικοινωνία και επιδίδεται στο σπορ «να βαπτίζει το κρέας, ψάρι».

Ο κ. Στεργίου πλέον δεν μπορεί να προσφέρει τίποτε άλλο στην πόλη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet