Σεμινάρια από το Σώμα Εθελοντών Χαλανδρίου
Κοινωνία

Σεμινάρια από το Σώμα Εθελοντών Χαλανδρίου

Σεμινάρια διοργανώνει το Σώμα Εθελοντών Χαλανδρίου. Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του Σώματος αρχίζουν από τον μήνα Νοέμβριο τα εξής προγράμματα:

Κύκλος ενημέρωσης γονέων μαθητών για τη βελτίωση των ενδοοικογενειακών σχέσεων, με την καθηγήτρια Κοινωνικών Επιστημών Αρετή Γεωργοσοπούλου-Μακρέλ. Θα αναλυθούν οι ενότητες: Διαχείριση θυμού, αντιμετώπιση στρες, επικοινωνία γονέων – παιδιών.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί σε πέντε διαδοχικές Παρασκευές και συγκεκριμένα στις 3, 10, 17 και 25 Νοεμβρίου και την 1η Δεκεμβρίου (Παπάγου 7, 2ος όροφος).

Επίσης, θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο με τίτλο «Να αγαπάμε και να αγαπιόμαστε» με την ψυχολόγο Παναγιώτα Εικοσιπεντάρχου, ειδικευμένη στις ανθρώπινες σχέσεις. Από τις 6 Νοεμβρίου και κάθε Δευτέρα ώρα 11.00-12.30 (Παπάγου 7, υπόγειο).

Μαθήματα Α΄ Βοηθειών με τον νοσηλευτή – διασώστη Αλκιβιάδη Πράπα, από τις 8 Νοεμβρίου και κάθε Τετάρτη ώρα 12:00 – 14:00.

Μαθήματα Γερμανικών με την καθηγήτρια Έρρικα Σοφρωνά, από 7 Νοεμβρίου και κάθε Τρίτη 13:00 – 14:30.

Επίσης, προστίθεται άλλη μία ώρα για μαθήματα Ιταλικών για αρχάριους, με την καθηγήτρια Αναστασία Γαλάνη. Από 6 Νοεμβρίου και κάθε Δευτέρα 10.00-11.00 (Παπάγου 7, υπόγειο).

Οι ενδιαφερόμενοι για δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να αποστείλουν μήνυμα στο e-mail: [email protected].

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet