Προχωρά η πλήρης κάλυψη των Πευκακίων Αγ. Παρασκευής με δίκτυο ομβρίων
Ποιότητα Ζωής

Προχωρά η πλήρης κάλυψη των Πευκακίων Αγ. Παρασκευής με δίκτυο ομβρίων

Έργο επέκτασης του δικτύου ομβρίων στα Πευκάκια της Αγίας Παρασκευής, προϋπολογισμού 2,5 εκατ. ευρώ περιλαμβάνεται στα 5 νέα έργα σε 4 πόλεις της Βόρειας Αθήνας  που εντάχθηκαν στο φετινό προϋπολογισμό της Περιφέρειας Αττικής.

Με το νέο έργο, που περιλαμβάνει τις οδούς Επαμεινώνδα, Καραγάτση, Βρεττάκου, Χρυσοβαλάντου Αριστοφάνους, Λουκή Ακρίτα Φθιώτιδος, Ορχομενού, Τυρνάβου, Αταλάντης, Μακαρίου, Αγαπήνωρος, Κρήτης, Κάδμου και Αγίας Θέκλας, το δίκτυο ομβρίων θα  καλύπτει τα Πευκάκια στο σύνολο τους, καθώς -όπως αναφέρει ο Δήμος- ήδη:

  1. Εκτελείται με γρήγορους ρυθμούς το έργο ομβρίων στο οποίο συμπεριλαμβάνονται οι οδοί Θερίσου, Αμαλιάδος, Θεσσαλονίκης, Σάμου και Υμηττού στα Νότια Πευκάκια και 12  άλλες οδοί στην Αγ. Παρασκευή, με προϋπολογισμό 4,3 εκατ. ευρώ, που κατασκευάζεται από την Περιφέρεια  Αττικής.
  2. Έχουν προχωρήσει ικανοποιητικά οι διαδικασίες κατασκευής αγωγών ομβρίων των οδών Παπανδρέου και Αγ. Αναργύρων στα Πευκάκια, από εργολαβία της Περιφέρειας Αττικής, με πρόβλεψη έναρξης του έργου, που είναι ύψους 550.000 ευρώ, τον Νοέμβριο 2017.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet