Γ. Θωμάκος: Παλαιοκομματικές ανευθυνότητες Χιωτάκη για τα δημοτικά τέλη
Πολιτική

Γ. Θωμάκος: Παλαιοκομματικές ανευθυνότητες Χιωτάκη για τα δημοτικά τέλη

Φανερά ενοχλημένος από την ανακοίνωση του τέως δημάρχου Κηφισιάς, Νίκου Χιωτάκη, με την οποία ζητούσε μείωση των δημοτικών τελών, ο νυν δήμαρχος, Γιώργος Θωμάκος, «καρφώνει» τον πρώην ομόλογό του λέγοντας ότι ακολουθεί «παλαιοκομματικές τακτικές», ενώ αναρωτιέται εάν η παράταξη του κ. Χιωτάκη θα είναι παρόντες στη συζήτηση για τον Προϋπολογισμό του 2018, την Τετάρτη 24/10.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του κ. Θωμάκου:

Εδώ «ΕΛΛΑΝΤΑ»: ο συνδυασμός της πρώην διοίκησης του Δήμου Κηφισιάς άκουσε το ήδη πολύ γνωστό, ότι στην αυριανή συζήτηση θα προτείνουμε μελετημένη και σημαντική μείωση των οικιακών δημοτικών τελών -αλλά και για τρίτη συνεχή χρονιά των επαγγελματιών- και δεν διστάζει να προτείνει το ανεύθυνο μείον 20%.

Οι παλαιοκομματικές τακτικές ανήκουν οριστικά στο παρελθόν για τον Δήμο μας. Το 2018 θα συνδυάσουμε την ανανέωση του γερασμένου στόλου της καθαριότητας και τον διαγωνισμό για την πρόσληψη μονίμου προσωπικού, με τη μεγαλύτερη μείωση των δημοτικών τελών.

Το ερώτημα γι’ εμάς είναι: Ο προηγούμενος δήμαρχος και οι συνεργάτες του θα εμφανιστούν στη συζήτηση για τον Προϋπολογισμό του Δήμου μας;

Θα παραμείνουν ως το τέλος στην συζήτηση για το επόμενο Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου μας ή θα δούμε και φέτος τα αδειανά καθίσματα τους;

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet