«Με ευθύνη της Περιφέρειας έχουν “παγώσει” δύο αντιπλημμυρικά έργα στο Μαρούσι»
Περιφέρεια Αττικής

«Με ευθύνη της Περιφέρειας έχουν “παγώσει” δύο αντιπλημμυρικά έργα στο Μαρούσι»

«Με ευθύνη της Περιφέρειας Αττικής έχουν “παγώσει” -ενώ είχαν εγκριθεί από την προηγούμενη περιφερειακή διοίκηση- δύο σημαντικά αντιπλημμυρικά έργα στο Μαρούσι» τονίζει η διοίκηση του Δήμου προς την Περιφέρεια Αττικής.

«To Μαρούσι το έχετε καταδικάσει σε υποχρηματοδότηση λόγω κομματικών σκοπιμοτήτων» συμπληρώνει η διοίκηση του Δήμου. «Θα πρέπει η Περιφέρεια Αττικής να απολογηθεί στους δημότες του Αμαρουσίου για την ανεπάρκεια και αναποτελεσματικότητά της και να πιστώσει τα χρήματα άμεσα για να υλοποιηθούν τα έργα προς όφελος των πολιτών» σημειώνεται στην ανακοίνωση που ακολουθεί:

Οι προτροπές της Περιφέρειας Αττικής για τα αυτονόητα καλύπτοντας την ανεπάρκειά της δεν αφορούν τον Δήμο Αμαρουσίου.

Στον Δήμο Αμαρουσίου δεν περιμέναμε την Περιφέρεια Αττικής να εκδώσει ανακοίνωση για να μας υποδείξει πώς θα κάνουμε σωστά τη δουλειά μας.

Αυτά τα υλοποιούμε χωρίς την προτροπή της Περιφέρειας Αττικής.

Το ερώτημα όμως που θέτουμε είναι για ποιο λόγο δύο σημαντικά αντιπλημμυρικά έργα – ανάσα, για την πόλη μας, το «Δίκτυο Αποχέτευσης Ομβρίων Περιοχής Νέας Λέσβου Αμαρουσίου και το έργο Απορροής Ομβρίων Υδάτων Περιοχής Στουντίου Α» η Περιφέρεια Αττικής τα έχει παγώσει.

Διαχειρίζεται τα χρήματα των δήμων, δηλαδή των Ελλήνων φορολογουμένων επιλεκτικά, και δεν μας αφήνετε να τα αξιοποιήσουμε όπως εμείς γνωρίζουμε τις ανάγκες του Δήμου μας, δημιουργώντας έργα υποδομής, διασφαλίζοντας την ασφάλεια των πολιτών.

To Μαρούσι το έχετε καταδικάσει σε υποχρηματοδότηση λόγω κομματικών σκοπιμοτήτων.

Οφείλει η Περιφέρεια Αττικής μέσα από υπηρεσιακές διαδικασίες ως προϊστάμενη Αρχή να δικαιολογήσει άμεσα τους λόγους που έχει μπλοκάρει τα δύο αντιπλημμυρικά έργα που είναι απαραίτητα για τον Δήμο Αμαρουσίου και που είχαν εγκριθεί από την προηγούμενη περιφερειακή διοίκηση.

Διαφορετικά είμαστε αναγκασμένοι να διεκδικήσουμε με νομικούς τρόπους το δίκιο μας.

Τα φτηνά επικοινωνιακά τεχνάσματα δεν χωρούν στην Αυτοδιοίκηση.

Η Αυτοδιοίκηση θέλει σχέδιο, όραμα, σύνθεση και αποφασιστικότητα.

Κάτι που δυστυχώς λείπει από την αντίληψη της Περιφέρειας Αττικής. 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet