Δημοσιεύθηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ η άδεια δόμησης του 2ου Λυκείου Μεταμόρφωσης
Κοινωνία

Δημοσιεύθηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ η άδεια δόμησης του 2ου Λυκείου Μεταμόρφωσης

Δημοσιεύθηκε στο πρόγραμμα ΔΙΑΥΓΕΙΑ η άδεια δόμησης του 2ου Λυκείου Μεταμόρφωσης από την ΚΤ.ΥΠ. Α.Ε. στο 63Ο Ο.Τ., που περικλείεται από τις οδούς Ελ. Βενιζέλου, Δελφών, Λεβαδείας & Τατοΐου.

Το οικόπεδο επί του οποίου θα ανεγερθεί το 2ο Λύκειο Μεταμόρφωσης έχει επιφάνεια 11.922,55 τ.μ., από τα οποία το κτήριο θα καταλαμβάνει 1.571,19 τ.μ., με συνολική δομήσιμη επιφάνεια 2.717,83 τ.μ. και θα αποτελείται από ισόγειο και πρώτο όροφο.

Όπως τονίζει η αντιδήμαρχος Προγραμματισμού – Ανάπτυξης και Τεχνικών Έργων του Δήμου Μεταμόρφωσης, Μαρία Λυμπέρη, είναι ιδιαίτερα σημαντικό το γεγονός ότι στην άδεια δόμησης προβλέπεται ακάλυπτος χώρος του οικοπέδου επιφάνειας 10.351,36 τ.μ. και προς φύτευση χώρος επιφάνειας 7.346,85 τ.μ., ικανοποιητικός χώρος δηλαδή για τη διαμόρφωση αθλητικών χώρων και χώρων πρασίνου.

«Η κατασκευή του σχολείου θα ικανοποιήσει τις ανάγκες σχολικών κτηριακών υποδομών στον Δήμο. Και επιπροσθέτως η τελική διαμόρφωση του εν λόγω οικοπέδου, που βρίσκεται σε μία από τις εισόδους του οικιστικού ιστού της πόλης με την κατασκευή αθλητικών χώρων και χώρων πρασίνου, θα δώσει πνοή ζωής και θα βελτιώσει την εικόνα της πόλης σε μέγιστο βαθμό» σημειώνει η αντιδήμαρχος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet