Μ. Πατούλη-Σταυράκη: Ν’ ανοίξει τώρα ο διάλογος για την ενίσχυση της ασφάλειας στον Δήμο
Κοινωνία

Μ. Πατούλη-Σταυράκη: Ν’ ανοίξει τώρα ο διάλογος για την ενίσχυση της ασφάλειας στον Δήμο

Με αφορμή την επίθεση κουκουλοφόρων που σημειώθηκε τα ξημερώματα της 26ης Οκτωβρίου 2017 στο Α.Τ. Πεύκης, η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Καταδικάζουμε οποιαδήποτε πράξη βίας στρέφεται απέναντι στην κοινωνία και τους θεσμούς που την υπηρετούν. Τα ξημερώματα το αστυνομικό τμήμα Πεύκης και το έμψυχο δυναμικό του μπήκε στο στόχαστρο κουκουλοφόρων, οι οποίοι δε δίστασαν να παίξουν με ανθρώπινες ζωές.

»Η φιλήσυχη και ειρηνική περιοχή της Πεύκης βίωσε αποτρόπαια περιστατικά αναρχίας, που δε συνάδουν με τον Πολιτισμό και την ποιότητα των κατοίκων της.

Ωστόσο, απαιτούμε και διεκδικούμε από την Πολιτεία, τις αρμόδιες Αρχές καθώς και τη δημοτική Αρχή να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να προφυλάξουν με κάθε μέσο την πόλη και τους πολίτες, ενισχύοντας το αίσθημα ασφάλειας στον τόπο μας, απέναντι σε κάθε μορφή παραβατικότητας.

»Η ενίσχυση του Α.Τ. Πεύκης με προσωπικό και περαιτέρω υλικοτεχνική υποδομή, καθώς και η λήψη αναγκαίων μέτρων πρόληψης και αποτροπής αντίστοιχων φαινομένων, πρέπει να μπουν άμεσα στο τραπέζι ανοιχτού διαλόγου με τους εμπλεκόμενους φορείς, με πρωτοβουλία του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης.

»Για την προάσπιση των ελευθεριών και την ασφάλεια του κοινωνικού συνόλου απαιτείται ιδιαίτερη σοβαρότητα και υπευθυνότητα απ’ όλους».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet