Δήμος Πεντέλης: Ευθύνη του Πάρκου Υγείας Αθηνών η καθαριότητα του «Παπαδημητρίου»
Κοινωνία

Δήμος Πεντέλης: Ευθύνη του Πάρκου Υγείας Αθηνών η καθαριότητα του «Παπαδημητρίου»

Με σχετική επιστολή του προς το Πάρκο Υγείας Αθηνών, ο δήμαρχος Πεντέλης, Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης, ενημερώνει ενημερώνει τη διοίκηση του Πάρκου ότι, μετά το πρώτο επεισόδιο πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε στο κτήριο «Παπαδημητρίου», η καθαριότητα του κτηρίου και του περιβάλλοντα χώρου είναι αποκλειστική του και μόνο υποχρέωση.

Όπως τονίζει ο Δήμος Πεντέλης, στο πλαίσιο της προσπάθειάς του για την προστασία των κατοίκων και της περιοχής, θα στηρίξει με εθελοντές την υποχρέωση του Πάρκου για τον καθαρισμό του κτηρίου και του περιβάλλοντα χώρου.

Επιπροσθέτως ο δήμαρχος τονίζει ότι η ασφάλεια του χώρου είναι αποκλειστικής ευθύνης του Πάρκου και των αστυνομικών Αρχών, προς τις οποίες ο Δήμος κοινοποίησε την ίδια επιστολή.

Επίσης, κατά τις ημέρες με Δείκτη Επικινδυνότητας 4 ο Δήμος θα σταθμεύει όχημα με εθελοντές της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου εντός του χώρου για την πυροπροστασία.

Παράλληλα, ο Δήμος σημειώνει ότι σε σύσκεψη με εκπροσώπους του Πάρκου για το θέμα μπορούν να ρυθμιστούν οι λεπτομέρειες για τη διευθέτηση του θέματος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet