Τέσσερις προσαγωγές για τη δολοφονία Ζαφειρόπουλου
Κοινωνία

Τέσσερις προσαγωγές για τη δολοφονία Ζαφειρόπουλου

Τέσσερις ύποπτοι προσήχθησαν και ανακρίνονται από την αστυνομία αναφορικά με την υπόθεση της δολοφονίας του δικηγόρου, Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ανάμεσα στους συλληφθέντες βρίσκονται δύο Αλβανοί ενώ στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκεται ένα κινητό τηλέφωνο που είχαν στην κατοχή τους. Δεν έχει γίνει γνωστό με τι στοιχεία έγιναν οι προσαγωγές και αν θα μετατραπούν σε συλλήψεις.

Υπενθυμίζεται ότι ο δικηγόρος Μιχάλης Ζαφειρόπουλος δολοφονήθηκε το απόγευμα της 12ης Οκτωβρίου, όταν άγνωστοι μπήκαν στο γραφείο του, στην οδό Ασκληπιού στα Εξάρχεια, και τον πυροβόλησαν εν ψυχρώ.

Τα πρώτα ευρήματα των αστυνομικών ανέφεραν πως οι δράστες είχαν επικοινωνήσει με τον ίδιο τον ποινικολόγο το πρωί της Πέμπτης και έκλεισαν μαζί του ένα ραντεβού για τις 18.30 της ίδιας μέρας. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρμόδιοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. θεωρούν πως την ώρα που του έλεγαν για την υπόθεση του υποτιθέμενου συγγενή τους για τον οποίο ανέφεραν πως κρατείται στη ΓΑΔΑ και ο γνωστός ποινικολόγος κρατούσε σημειώσεις μαζί με το συνεργάτη του, η κουβέντα τους διεκόπη καθώς χτύπησε το τηλέφωνο το οποίο πήγε να σηκώσει ο 32χρονος άνδρας.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, σε εκείνο το χρονικό σημείο, αφού είχαν περάσει 15 λεπτά κουβέντας των τεσσάρων, οι δύο δράστες άρπαξαν την ευκαιρία και «πέταξαν» στο τραπέζι της… κουβέντας που είχαν με τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο μία άλλη υπόθεση προσωπικού ή επαγγελματικού χαρακτήρα, που ήταν στην πραγματική στόχευσή τους από την αρχή, με σκοπό να τον πιέσουν και να τον φοβίσουν.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο πρώτος ήταν ύψους περίπου 1,80, αδύνατος, μελαχρινός, με κοντά μαλλιά, ηλικίας 30 έως 40 ετών. Φορούσε τζιν παντελόνι και λευκό μπουφάν. Ο δεύτερος ήταν περίπου 1,70, αδύνατος με ανοιχτό δέρμα και σκούρα κοντά μαλλιά. Φορούσε παντελόνι κι ανοιχτόχρωμη μπλούζα.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet