2 νίκες και 3 ήττες για τις ομάδες του Β.Τ. στην 4η αγωνιστική της Δ’ ΕΣΚΑ
Αθλητισμός

2 νίκες και 3 ήττες για τις ομάδες του Β.Τ. στην 4η αγωνιστική της Δ’ ΕΣΚΑ

Ολοκληρώθηκε η 4η αγωνιστική της Δ’ ΕΣΚΑ Ανδρών με τις ομάδες του Βορείου Τομέα που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα να σημειώνουν δύο νίκες και να υφίστανται τρεις ήττες από τους αντιπάλους τους.

Ειδικότερα, για τον 1ο όμιλο η ομάδα του Περισσού γνώρισε την ήττα με σκορ 73-67 στο κλειστό της Γκράβας από τον Πήγασο Κυψέλης και πλέον βρίσκεται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με 6 βαθμούς. Την επόμενη αγωνιστική (3/11) η ομάδα της Ν. Ιωνίας θα υποδεχθεί στο κλειστό της πόλης τον Αστέρα Πατησίων.

Από την πλευρά της, η Εκάλη δεν τα κατάφερε απέναντι στη Νίκη Δροσιάς κι έχασε, στο κλειστό της Πολιτείας, με σκορ 48-60. Πλέον η ομάδα των Βορείων Προαστίων βρίσκεται στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με 5 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική (3/11) θ’ αντιμετωπίσει στο κλειστό της Άνοιξης με την τοπική ομάδα.

Αποτελέσματα 4ης αγωνιστικής και πρόγραμμα 5ης αγωνιστικής Δ’ ΕΣΚΑ (1ος όμιλος)

Πηγή πινάκων: ΕΣΚΑ

Βαθμολογία 1ου ομίλου Δ’ ΕΣΚΑ (4η αγωνιστική)

Πηγή πινάκων: ΕΣΚΑ

Στον 2ο όμιλο ο Βριλησσιακός επιβλήθηκε στην έδρα του της Αρτέμιδος με σκορ 70-56 και πλέον βρίσκεται στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με 8 βαθμούς. Την επόμενη αγωνιστική (3/11) η ομάδα των Βορείων Προαστίων θ’ αναμετρηθεί στο κλειστό της Ροδόπολης με την τοπική ομάδα.

Στον άλλον αγώνα του ομίλου, ο Αρίων Αμαρουσίου έκανε το «διπλό» στο κλειστό της Παλλήνης απέναντι στον Άγιο Νικόλαο, με σκορ 48-10, και πλέον «φιγουράρει» στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας συγκεντρώσει 8 βαθμούς. Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα των Βορείων Προαστίων θα έχει ρεπό.

Αποτελέσματα 4ης αγωνιστικής και πρόγραμμα 5ης αγωνιστικής Δ’ ΕΣΚΑ (2ος όμιλος)

Πηγή πινάκων: ΕΣΚΑ

Βαθμολογία 2ου ομίλου Δ’ ΕΣΚΑ (4η αγωνιστική)

Πηγή πινάκων: ΕΣΚΑ

Τέλος, στον 4ο όμιλο η Φιλοθέη υπέστη ήττα με σκορ 56-43 στο κλειστό του Μετς, από τον Αρίωνα, και βρίσκεται στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με 6 βαθμούς. Την επόμενη αγωνιστική (4/11) το συγκρότημα των Βορείων Προαστίων θα υποδεχθεί στο κλειστό του Ψυχικού τον ΠΑΟ Δόξα Βύρωνος.

Αποτελέσματα 4ης αγωνιστικής και πρόγραμμα 5ης αγωνιστικής Δ’ ΕΣΚΑ (4ος όμιλος)

Πηγή πινάκων: ΕΣΚΑ

Βαθμολογία 4ου ομίλου Δ’ ΕΣΚΑ (4η αγωνιστική)

Πηγή πινάκων: ΕΣΚΑ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet