Έναρξη προγράμματος λογοθεραπείας για ενήλικες στον Δήμο Βριλησσίων
Κοινωνία

Έναρξη προγράμματος λογοθεραπείας για ενήλικες στον Δήμο Βριλησσίων

Ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Βριλησσίων, στο πλαίσιο των προγραμμάτων υγείας, σε συνεργασία με το Μητροπολιτικό Κολλέγιο, εντάσσει ένα νέο πρόγραμμα λογοθεραπείας για ενήλικες αυτή τη χρονιά, μετά από το πρόγραμμα λογοθεραπείας για παιδιά, το οποίο θα συνεχιστεί κανονικά.

Στο πλαίσιο του νέου προγράμματος και σε συνεργασία με τις αντίστοιχες ειδικότητες ιατρείων των Κοινωνικών Ιατρείων – Φαρμακείου, θα παρέχονται δωρεάν υπηρεσίες αξιολόγησης και λογοθεραπείας σε ενήλικες με άνοια, νευρολογικές παθήσεις (Alzheimer’s, Parkinson κ.ά.), δυσαρθρία ή που έχουν υποστεί εγκεφαλικά επεισόδια.

Υπεύθυνη λογοθεραπεύτρια επόπτρια προγράμματος η κα Χριστίνα Καραχάλια.

Τα προγράμματα λογοθεραπείας πραγματοποιούνται στον χώρο των Κοινωνικών Ιατρείων – Φαρμακείου του Δήμου (Λ. Πεντέλης 62, 1ος όροφος) δύο φορές την εβδομάδα: Λογοθεραπεία παιδιών κάθε Τρίτη 8.00-11.00π.μ. και Λογοθεραπεία Ενηλίκων κάθε Πέμπτη 8.00-11.00π.μ.

Για πληροφορίες και ραντεβού οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην τεχνική γραμματεία των Κοινωνικών Ιατρείων – Φαρμακείου, κα Λιάνα Αλ Νταρουίζ, γογοθεραπεύτρια, κα Στάμου Πηνελόπη, ψυχολόγος, στον Οργανισμό Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, στο τηλ. 210 8045564.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet