Μνήμες του ΄40 ανέσυρε η θεατρική ομάδα της ΕΛ.ΑΣ., στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης
Κοινωνία

Μνήμες του ΄40 ανέσυρε η θεατρική ομάδα της ΕΛ.ΑΣ., στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης

Το ΠΕΑΠ του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης σε συνδιοργάνωση με την Ελληνική Αστυνομία τίμησαν την ιστορική μνήμη της 28ης Οκτωβρίου παρουσιάζοντας την εκδήλωση «Εικόνες και Μνήμες του ΄40», θεατρικό αναλόγιο και θεατρικό μονόπρακτο «Ο Φανταράκος», του Αλέκου Σακελλάριου, την Κυριακή 29 Οκτωβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο αρχηγός αντιστράτηγος της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντίνος Τσουβαλάς, στον οποίο ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, απέδωσε τιμητική πλακέτα  για την προσφορά του στο κοινωνικό σύνολο.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης επισήμανε σχετικά με την εκδήλωση: «Μία ξεχωριστή και ιδιαίτερη παρουσίαση από τη θεατρική ομάδα της αστυνομίας, παρουσία της ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ. Η Ελληνική Αστυνομία αποτελεί έναν σημαντικό πυλώνα διατήρησης της ασφάλειας στην κοινωνία μας ως ζωντανό συστατικό της κύτταρο. Σύμμαχος του πολίτη, σύμμαχος της τοπικής κοινωνίας και της Αυτοδιοίκησης με συνεργατικό και αλληλέγγυο πνεύμα απέδωσε τιμή στο Έπος του ΄40, προάγοντας τον πολιτισμό, τη μνήμη και όλα όσα μας ενώνουν ως Έλληνες».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΠΕΑΠ, Χρήστος Φωτίδης, τόνισε: «Ήταν μία ξεχωριστή εκδήλωση σε αγαστή συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία. Όλοι μαζί αποδώσαμε την τιμή που αξίζει στους ήρωες του ΄40 τιμώντας την ιστορική μας μνήμη. Συγχαρητήρια πολλά στην Ελληνική Αστυνομία που βρίσκεται πάντα στο πλευρό του πολίτη!».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet