Ο Δήμος Κηφισιάς συμμετέχει στην Ανταποδοτική Ανακύκλωση Συσκευασιών
Κοινωνία

Ο Δήμος Κηφισιάς συμμετέχει στην Ανταποδοτική Ανακύκλωση Συσκευασιών

Ο Δήμος Κηφισιάς συμμετέχει στην Ανταποδοτική Ανακύκλωση Συσκευασιών μέσω του Πανελλήνιου Εκπαιδευτικού Διαγωνισμού και προσκαλεί τους μαθητές να ανακυκλώσουν. Στόχος της συμμετοχής του Δήμου είναι, όπως ενημερώνει ο Δήμος, η ενίσχυση της περιβαλλοντικής εκπαίδευσης και συνείδησης των νέων.

Έως τις 20 Δεκεμβρίου, με την ανακύκλωση πλαστικών, μεταλλικών και γυάλινων συσκευασιών, μαθητές από όλη την Ελλάδα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στον Μεγάλο Πανελλήνιο Εκπαιδευτικό Διαγωνισμό, με σημαντικά έπαθλα, για όλους τους μαθητές των σχολικών τμημάτων που θα συγκεντρώσουν τις περισσότερες συσκευασίες.

Συγκεκριμένα, θα δοθούν τα ακόλουθα έπαθλα;

  • 1ο έπαθλο: Ταξίδι 4 ημερών στο Ροβανιέμι, στο χωριό του Άι-Βασίλη & tablet*
  • 2ο έπαθλο: Ταξίδι 4 ημερών στη Ρόδο & Smartwatch
  • 3ο έπαθλο: Ποδήλατο & Action Camera

Στον διαγωνισμό μπορούν να συμμετάσχουν σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Τα τρία σχολικά τμήματα που θα συγκεντρώσουν τις περισσότερες πλαστικές, μεταλλικές και γυάλινες συσκευασίες, θα κερδίσουν τα συναρπαστικά δώρα από την Ανταποδοτική Ανακύκλωση Συσκευασιών. Στην περίπτωση που το 1ο ή 2ο σχολικό τμήμα πανελλαδικά που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες συσκευασίες είναι Νηπιαγωγείο ή Δημοτικό Σχολείο, τα δώρα – έπαθλα θα διαφοροποιηθούν.

Το Ολοκληρωμένο Κέντρο Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης Συσκευασιών, στο οποίο οι μαθητές του Δήμου Κηφισιάς μπορούν να ανακυκλώνουν για να συμμετάσχουν στον Πανελλήνιο Εκπαιδευτικό Διαγωνισμό Ανακύκλωσης, βρίσκεται στην πλατεία Ελαιών στη Νέα Κηφισιά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet