Νίκες για ΓΑΟ Κουκουβαούνων και Κολλέγιο Ντερή στη Γ’ ΕΣΚΑ Γυναικών
Αθλητισμός

Νίκες για ΓΑΟ Κουκουβαούνων και Κολλέγιο Ντερή στη Γ’ ΕΣΚΑ Γυναικών

Ολοκληρώθηκε η 6η αγωνιστική των δύο ομίλων της Γ’ ΕΣΚΑ Γυναικών, με εξαίρεση τον αγώνα της Υπεροχής Εξαρχείων με τον ΚΑΟ Λυκόβρυσης, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5/11/2017.

Για τους υπόλοιπους αγώνες, στον 1ο όμιλο ο Περισσός έχασε από το Περιστέρι, στο κλειστό του Μπόθου, με 55-35, και βρίσκεται στην 9η θέση, με 6 βαθμούς. Την επόμενη αγωνιστική (8/11) το συγκρότημα της Ν. Ιωνίας θα υποδεχθεί στο κλειστό της πόλης την ΕΣΚΔ Ν. Ιωνίας.

Για τον ίδιο όμιλο, ο ΓΑΟ Κουκουβαούνων έκανε το «διπλό» μέσα στο κλειστό του Κόκκινου Μύλου, με σκορ 50-53, απέναντι στον Αχιλλέα κι ανέβηκε στην 6η θέση, με 8 βαθμούς. Την επόμενη αγωνιστική (8/11) η ομάδα της Μεταμόρφωσης θ’ αγωνιστεί στο κλειστό της Πεύκης απέναντι στον ΚΑΟ Λυκόβρυσης.

Τέλος, η ΕΣΚΔ Ν. Ιωνίας, κάνοντας ένα πολύ κακό δεύτερο ημίχρονο, έχασε εντός έδρας με σκορ 31-50 από το Κουκάκι, με το οποίο και ισοβαθμεί πλέον στην 4η θέση, έχοντας συνολικά 8 βαθμούς. Την επόμενη αγωνιστική (8/11) το συγκρότημα των Βορείων θα αγωνιστεί στο κλειστό τη Ν. Ιωνίας με τον Περισσό, στο «εγχώριο ντέρμπι».

5η αγωνιστική και πρόγραμμα 6ης αγωνιστικής της Γ’ ΕΣΚΑ Γυναικών (1ος όμιλος)

Πηγή πινάκων: ΕΣΚΑ

Η βαθμολογία του 1ου ομίλου Γ’ ΕΣΚΑ (5η αγωνιστική)

Πηγή πινάκων: ΕΣΚΑ

Για τον 2ο όμιλο, το Κολλέγιο Ντερή επιβλήθηκε στο κλειστό των Σπάτων της τοπικής ομάδας, με σκορ 35-47, και πλέον βρίσκεται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με 8 βαθμούς. Την επόμενη αγωνισιτική (8/11) η ομάδα της Αγίας Παρασκευής θα υποδεχθεί στο κλειστό του κολλεγίου τη Δάφνη.

Στην άλλη αγωνιστική του ομίλου, ο Αρίων Αμαρουσίου έχασε στο κλειστό της Ηλιούπολης από την Ακαδημία 2008, με σκορ 67-35 και παραμένει ουραγός της βαθμολογίας, με μόλις 2 βαθμούς. Την επόμενη αγωνιστική (5/11) η ομάδα των Βορείων Προαστίων θα φιλοξενήσει το Λαύριο.

5η αγωνιστική και πρόγραμμα 6ης αγωνιστικής της Γ’ ΕΣΚΑ Γυναικών (2ος όμιλος)

Πηγή πινάκων: ΕΣΚΑ

Η βαθμολογία του 2ου ομίλου Γ’ ΕΣΚΑ (5η αγωνιστική)

Πηγή πινάκων: ΕΣΚΑ

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet