Οριστική λύση στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» προανήγγειλε ο Π. Σκουρλέτης
Αυτοδιοίκηση

Οριστική λύση στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» προανήγγειλε ο Π. Σκουρλέτης

Οριστική λύση στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» μέχρι το 2019 προανήγγειλε ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, απαντώντας σε σχετική επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΚΚΕ, Χρήστου Κατσώτη.

«Το πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι” έχει παραταθεί για άλλα δύο χρόνια και έχουν εξασφαλιστεί τα λεφτά από εθνικούς πόρους για να συνεχιστεί. Μέχρι το 2019 προσπαθούμε, με στέρεο και αποτελεσματικό τρόπο, να δώσουμε οριστική λύση», τόνισε ο Πάνος Σκουρλέτης και πρόσθεσε: «Έχουμε απόλυτη συνείδηση των εμποδίων που υπάρχουν. Η πρόθεσή μας είναι σαφής και εκεί θα κινηθούμε. Εμείς, στον σωστό χρόνο, με τον κατάλληλο τρόπο, στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής και της ελληνικής νομοθεσίας, θα δώσουμε λύση που δεν θα καταπέσει, για να σταματήσει η εργασιακή ανασφάλεια».

Από την πλευρά του, ο βουλευτής του ΚΚΕ μίλησε για εφήμερες λύσεις και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «κοροϊδεύει τάζοντας λαγούς με πετραχήλια όταν το επιτρέψει ο πάπας», προσθέτοντας ότι με την τρίτη αξιολόγηση θέλει να βάλει τα εργασιακά δικαιώματα στον «γύψο».

«Η κυβέρνηση προσπαθεί, μέσα από τις μικρές ρωγμές του περιοριστικού πλαισίου που υπάρχει, να κερδίζει πράγματα. Θέλουμε λύση που δεν θα καταπέσει» ανταπάντησε ο κ. Σκουρλέτης.

«Παραμένουμε αταλάντευτοι στη θέση μας ότι πρέπει να τερματιστεί το καθεστώς ανασφάλειας στους εργαζόμενους. Δεν μας ενοχλούν οι κινητοποιήσεις τους γιατί ο διάλογος με τους φορείς είναι στη δικιά μας αντίληψη και κουλτούρα» κατέληξε ο υπουργός Εσωτερικών.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet