Υπερψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του Δήμου Παπάγου – Χολαργού για το 2018
Πολιτική

Υπερψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του Δήμου Παπάγου – Χολαργού για το 2018

Υπερψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του Δήμου Παπάγου – Χολαργού για το έτος 2018 σε ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που διεξήχθη την Τετάρτη 1η Νοεμβρίου 2017.

Ο νέος προϋπολογισμός είναι, σύμφωνα με ανακοίνωση της αντιδημάρχου Οικονομικών, Διοικητικών Υπηρεσιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του Δήμου, Άννας-Μαρίας Τσικρικώνη, «ρεαλιστικός, ισοσκελισμένος και με θετική γνωμοδότηση, χωρίς καμία απολύτως παρατήρηση, από το Παρατηρητήριο Οικονομικής Αυτοτέλειας».

Όπως τονίζει η αντιδήμαρχος; «Είναι ένας προϋπολογισμός που εκφράζει την πολιτική του δημάρχου και της διοίκησής του, με γνώμονα τον πολίτη και την εξυπηρέτησή του μέσα σε έναν σύγχρονο δημοκρατικό Δήμο, με σεβασμό στην προάσπιση των δημοσίων αγαθών.

»Λαμβάνοντας υπόψη όλες τις παραμέτρους και μέσα στο πλαίσιο που ορίζει η νομοθεσία και υπολογίζοντας σοβαρά τη μακράς διάρκειας οικονομική και κοινωνική κρίση που μαστίζει τη χώρα και την κοινωνία μας, δώσαμε έμφαση στους τομείς της κοινωνικής πρόνοιας, των τεχνικών έργων, την ενίσχυση παγίων, την καθημερινότητα, την ανανέωση των οχημάτων του Δήμου, την ενίσχυση του πολιτισμού, της παιδείας, την ανάπτυξη των εσόδων, τη μείωση των λειτουργικών δαπανών όπου είναι εφικτό και τις επενδύσεις.

»Ο νέος ισοσκελισμένος προϋπολογισμός ανέρχεται στο ποσό των 36.422.161,19 ευρώ.

»Για τρίτη χρονιά φέτος φορολογούμαστε και πληρώνουμε φόρους ύψους 462.000,00 ευρώ, όπως και 757.000,00 ευρώ για εξυπηρέτηση δανείων προηγούμενων ετών.

»Στόχος μας, πέρα από την κάλυψη των αναγκών των πολιτών μας, είναι και ο σεβασμός και η διασφάλιση, μέσω της χρηστής και ορθολογικής διαχείρισης και του τελευταίου ευρώ που μας εμπιστεύτηκαν».

Ο δήμαρχος, Ηλίας Αποστολόπουλος, και η δημοτική Αρχή, με ανακοίνωσή τους, ευχαριστούν και συγχαίρουν την οικονομική υπηρεσία ρου Δήμου Παπάγου – Χολαργού για την υπεύθυνη και έγκαιρη κατάρτιση του προϋπολογισμού 2018.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet