Αντιπροσωπεία του Συλλόγου Γονέων του 2ου ΕΠΑΛ Χαλανδρίου στον δήμαρχο
Κοινωνία

Αντιπροσωπεία του Συλλόγου Γονέων του 2ου ΕΠΑΛ Χαλανδρίου στον δήμαρχο

Αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου ΕΠΑΛ Χαλανδρίου συναντήθηκε, την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου, με τον δήμαρχο Χαλανδρίου, Σίμο Ρούσσο.

Η αντιπροσωπεία αποτελούταν από την πρόεδρο του Δ.Σ., Μάχη Γιούλη, και τη γραμματέα, Σοφία Τραγανού, καθώς και τη διευθύντρια του 2ου ΕΠΑΛ, Μαρία Παπακωνσταντίνου, και του Δημοσίου ΙΕΚ, Ζαμπία Ζαφειράκη.

Στον εποικοδομητικό και γόνιμο διάλογο που αναπτύχθηκε κατά τη διάρκεια της συνάντησης, δόθηκε η ευκαιρία στους συμμετέχοντες να συζητήσουν όλα τα ζητήματα που αφορούν στα δύο συστεγαζόμενα εκπαιδευτήρια (2ο ΕΠΑΛ και Δημόσιο ΙΕΚ).

Ο δήμαρχος άκουσε με προσοχή και ενδιαφέρον τους προβληματισμούς των μελών του Συλλόγου και των διευθυντριών των σχολείων και διαβεβαίωσε, όπως τονίζεται σε ανακοίνωση του Συλλόγου, ότι θα συνεχίσει να είναι πάντοτε αρωγός στην ικανοποίηση των αιτημάτων του, πιστεύοντας ακράδαντα, όπως χαρακτηριστικά είπε, σύμφωνα με τον Σύλλογο, ότι «η επαγγελματική εκπαίδευση έχει παρόν και μέλλον και συντελεί ουσιαστικά στην αποκατάσταση των αποφοίτων των Σχολείων μας, όχι απλά ως αυριανοί επαγγελματίες, αλλά και ως χρήσιμα μέλη της μελλοντικής κοινωνίας».

Με ανακοίνωσή του το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί τον δήμαρχο Σίμο Ρούσσο για, όπως σημειώνει, «το πραγματικό ενδιαφέρον του, το οποίο ανανέωσε τις ελπίδες μας για τη συνέχιση της αδιάκοπης συνεργασίας με τις Υπηρεσίες και τις αρμόδιες δομές του Δήμου».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet