Ο Σύλλογος «Αργώ» & «Ο Αρχοντοχωριάτης» στην Παιδόπολη «Αγία Βαρβάρα»
Πολιτισμός

Ο Σύλλογος «Αργώ» & «Ο Αρχοντοχωριάτης» στην Παιδόπολη «Αγία Βαρβάρα»

Η Θεατρική Ομάδα του Πολιτιστικού – Επιστημονικού Συλλόγου Χαλανδρίου «Αργώ» παρουσιάζει το έργο του Μολιέρου «Ο Αρχοντοχωριάτης» για τα παιδιά και τους εργαζομένους του Ιδρύματος Παιδόπολη «Αγία Βαρβάρα» το Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017, στις 20:30, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Παιδόπολης  (Λ. Συγγρού 221, Ν. Σμύρνη).

Η παράσταση ανεβαίνει αφιλοκερδώς και η πρωτοβουλία αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο της ευρύτερης προσπάθειας που κάνει το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Αττικής να συνδέσει την Παιδόπολη «Αγία Βαρβάρα» με την κοινότητα, να υπηρετήσει την εξωστρέφεια και να φέρει κοντά στα παιδιά τον πολιτισμό με τρόπο φιλικό και κατανοητό.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Αττικής

Το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Αττικής ανήκει στο Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και έχει στην εποπτεία του όλα τα κρατικά ιδρύματα της Αττικής για χρονίως πάσχοντες, παιδιά με αναπηρίες και παιδιά που στερούνται των οικογενειών τους και βρίσκονται σε καθεστώς ιδρυματικής φροντίδας ή αναδοχής.

Ένα από τα ιδρύματα είναι και η Παιδόπολη «Αγία Βαρβάρα» στην οποία φιλοξενούνται 25 έφηβες και νέες κοπέλες, οι οποίες προσπαθούν να συμβιώσουν αρμονικά μεταξύ τους και να προετοιμαστούν για τη μελλοντική ανεξάρτητη διαβίωσή τους. Παρακολουθούν τα σχολεία της περιοχής και εξωσχολικές δραστηριότητες της επιλογής τους.

Η βασική τους ανάγκη για κοινωνική ζωή υποστηρίζεται από τη διοίκηση και τους εργαζόμενους του Ιδρύματος, αλλά και από τους καλούς γείτονες και φίλους, όπως είναι ο Δήμος Νέας Σμύρνης.

«Το θέατρο είναι ένας λόγος για να ξεκινήσει μια σχέση ισότιμης επικοινωνίας με την κοινότητα, τη γειτονιά, τα σχολεία, τους συνομηλίκους. Με “αφορμή” την Τέχνη σας περιμένουμε…» τονίζεται στην ανακοίνωση – πρόσκληση που απευθύνει το Ίδρυμα και ο Σύλλογος «Αργώ» Χαλανδρίου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet