Μετά τον αγώνα δρόμου η παράδοση επιταγής στην ΑΜΚΕ «Άγγιγμα Ζωής»
Αθλητισμός

Μετά τον αγώνα δρόμου η παράδοση επιταγής στην ΑΜΚΕ «Άγγιγμα Ζωής»

Επιτελέστηκε και η φιλανθρωπική όψη του Αγώνα Δρόμου που έγινε στην Κηφισιά  στις 17 Σεπτεμβρίου 2017 με την επωνυμία «UA RUN CITY CHALLENGE ΚIFISIA».

Παρουσία του προέδρου του ΝΠΔΔ «Δημήτριος Βικέλας» του Δήμου Κηφισιάς, Αχιλλέα Κουρέπη, την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017, στο κατάστημα αθλητικών ειδών Under Armour στην Κηφισιά, παραδόθηκε μέρος των εσόδων από τη διεξαγωγή του Αγώνα «UA RUN CITY CHALLENGE KIFISIA», που διοργάνωσε  το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Κηφισιάς, σε συνεργασία με την εταιρεία, στην πρόεδρο της ΑΜΚΕ «Άγγιγμα Ζωής».

H επιταγή παραδόθηκε στη διευθύντρια της ΑΜΚΕ, Χριστίνα Νομικού, από τον εκπρόσωπο της Under Armour και διευθυντή Marketing, Γιάννη Σούμπαση,με σκοπό την ενίσχυση των υπηρεσιών κοινωνικού και προνοιακού χαρακτήρα σε ογκολογικούς ασθενείς.

Ποια είναι η ΑΜΚΕ «Άγγιγμα Ζωής»

Το «Άγγιγμα Ζωής» είναι  Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία Κοινωνικής Φροντίδας. Στόχος της είναι η δημιουργία μιας Κοινωνικής Επιχείρησης με έμφαση στην κοινωνική αλληλεγγύη και κοινωνική πρόνοια. Κύριο μέλημα της εταιρείας είναι να στηριχθεί ο ασθενής με τη χρήση κατάλληλης φροντίδας και εξειδικευμένων υπηρεσιών, να διευκολυνθεί η καθημερινότητά του, ώστε να αποφεύγονται καταστάσεις κοινωνικού αποκλεισμού του, μειώνοντας τα έξοδα που επιβαρύνουν την οικογένειά του, αλλά και να επανέλθουν στο μέγιστο δυνατόν οι ισορροπίες στο σπίτι του ασθενούς.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet