Ήττες για Πεύκη και ΖΑΟΝ Κηφισιάς στην 6η αγωνιστική της Β’ ΕΣΚΑ Γυναικών
Αθλητισμός

Ήττες για Πεύκη και ΖΑΟΝ Κηφισιάς στην 6η αγωνιστική της Β’ ΕΣΚΑ Γυναικών

Με ήττες ολοκλήρωσαν την 6η αγωνιστική της Β’ ΕΣΚΑ Γυναικών οι δύο ομάδες του Βορείου Τομέα Αθηνών που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα. Ειδικότερα, η Πεύκη έχασε από τον Άγιο Θωμά, ενώ την ήττα γνώρισε και ο ΖΑΟΝ Κηφισιάς από τον Θρίαμβο Δάφνης.

Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής της Β’ ΕΣΚΑ Γυναικών

Πηγή πίνακα: ΕΣΚΑ

Αγ. Θωμάς – Πεύκη 48-34

Στο κλειστό του Γουδή, η Πεύκη άντεξε μόνο στο πρώτο μέρος απέναντι στον Άγιο Θωμά, αφού από το τρίτο δεκάλεπτο και μετά η γηπεδούχος ομάδα άρχισε να παίρνει διαφορά στο σκορ, φθάνοντας εύκολα στην τελική επικράτηση.

Η ομάδα των Βορείων Προαστίων βρίσκεται πλέον στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, με 6 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική (15/11) υποδέχεται τον Ιωνικό.

Διαιτητές: Γκανής, Γιαλαμάς

Δεκάλεπτα: 12-9, 22-20, 39-28, 48-34.

ΑΓ. ΘΩΜΑΣ (Τσουμάνη, Τσιαντής): Βλάχου 3 (1), Πανουλή 12, Κρικέτου, Νικολάου 7, Κογγίνη 4, Λιβέρη, Μωυσιάδου, Οικονόμου 2, Σερέτη 6, Χιώτη 6 (2), Μαυράκη 4, Τσότρα 4.

ΠΕΥΚΗ (Θεμελής): Αργυροπούλου, Παπαϊωάννου, Μίχου 7, Ανδριανοπούλου 2, Καλπαδάκη 7 (1), Φλίγκου 2, Δουκίδη 8, Αυγέρη, Νίκα, Σελούλη 2, Λάζου 6, Σεμένογλου.

Θρίαμβος Δάφνης – ΖΑΟΝ Κηφισιάς 56-32 (ο αγώνα διεκόπη στο 36′)

Στο 36′ διεκόπη ο αγώνας μεταξύ του Θριάμβου Δάφνης και του ΖΑΟΝ Κηφισιάς στο κλειστό «Μιχ. Μουρούτσος» κι ενώ το σκορ ήταν 56-32 υπέρ της γηπεδούχου ομάδας.

Το συγκρότημα των Βορείων Προαστίων βρίσκεται στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με 7 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική (15/11) θα φιλοξενήσει στο κλειστό «Δ. Βικέλας» τον Άγιο Νικόλαο Παλλήνης.

Διαιτητές: Ιασωνίδης, Καλαβρός

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΔΑΦΝΗΣ (Τόλιας): Ζέρβα, Βελάνα, Χασαπίδου, Τζιοβάρα, Μανωλά, Ελευθεριάδου, Kίνα, Παγκουρίδου, Λάγου, Κυρούδη, Οικονομάκου.

ΖΑΟΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ (Μπαρλά, Χράπαλος): Ευαγγέλου, Πατσιώρα, Βουλκίδη, Σούλε, Ανδρεαδέλη, Γκρέμου, Μπασιαδάκη Σ., Σιμάτου, Δερμιτζάκη, Μπασιαδάκη Ι., Σκρέμπου, Πέτση.

Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής της Β’ ΕΣΚΑ Γυναικών

Πηγή πίνακα: ΕΣΚΑ

Η βαθμολογία της Β’ ΕΣΚΑ Γυναικών

Πηγή πίνακα: ΕΣΚΑ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet