Μοιρασμένες νίκες και ήττες στα Βόρεια στην 6η αγωνιστική της Γ’ ΕΣΚΑ Γυναικών
Αθλητισμός

Μοιρασμένες νίκες και ήττες στα Βόρεια στην 6η αγωνιστική της Γ’ ΕΣΚΑ Γυναικών

Δύο τοπικά ντέρμπι περιλάμβανε το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ ΕΣΚΑ Γυναικών.

Ειδικότερα, ο Περισσός φιλοξένησε τυπικά την ΕΣΚΔ Ν. Ιωνίας στο κλειστό της πόλης, από την οποία γνώρισε την ήττα με 28-43, και πλέον βρίσκεται στη 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με 7 βαθμούς, ενώ η αντίπαλός του ανέβηκε στην 5η θέση, με 10 βαθμούς. Για την επόμενη αγωνιστική, η ομάδα του Περισσού θ’ αντιμετωπίσει την Κυριακή 19/11, στο κλειστό του Στρέφη, την Υπεροχή Εξαρχείων, ενώ η ΕΣΚΔ Ν. Ιωνία θα υποδεχθεί, την Τετάρτη 15/11, την Άμιλλα.

Στον άλλο αγώνα του ομίλου αναμετρήθηκαν ΚΑΟ Λυκόβρυσης και ΓΑΟ Κουκουαβούνων, με την ομάδα της Μεταμόρφωσης να παίρνει το «διπλό», με σκορ 27-42. Παρά το καλό ξεκίνημα στην αρχή του παιχνιδιού και το κλείσιμο του ημιχρόνου με 1 πόντο προβάδισμα (15-14), το κακό δεύτερο ημίχρονο και ειδικά τα πρώτα λεπτά της 4ης περιόδου στοίχησαν στον ΚΑΟΛ τη νίκη.

Τη επόμενη αγωνιστική (15/11) ο ΚΑΟΛ θ’ αντιμετωπίσει στο κλειστό του Κόκκινου Μύλου τον Αχιλλέα και ο ΓΑΟΚ θα φιλοξενήσει στο κλειστό της Μεταμόρφωσης το Κουκάκι.

Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής και το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής της Γ’ ΕΣΚΑ Γυναικών (1ος όμιλος)

Πηγή πίνακα: ΕΣΚΑ

Η βαθμολογία της Γ’ ΕΣΚΑ Γυναικών (1ος όμιλος)

Πηγή πίνακα: ΕΣΚΑ

Για τον 2ο όμιλο ο Αρίων Αμαρουσίου, παίζοντας στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Λαυρίου – Νεαπόλεως, έχασε από το Λαύριο με σκορ 30-14 και παραμένει τελευταίος στο βαθμολογικό πίνακα, με μόλις 3 βαθμούς. Την επόμενη αγωνιστική (15/11) η ομάδα των Βορείων Προαστίων θ’ αγωνιστεί στο κλειστό του Πικερμίου απέναντι στην τοπική ομάδα.

Από την πλευρά του, το Κολλέγιο Ντερή επιβλήθηκε στο κλειστό του κολλεγίου της Δάφνης με σκορ 45-40 και βρίσκεται πλέον στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με 10 βαθμούς. Την επόμενη αγωνιστική (15/11) η ομάδα της Αγίας Παρασκευής θ’ αγωνιστεί στο κλειστό της Ηλιούπολης απέναντι στην Ακαδημία 2008.

Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής και το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής της Γ’ ΕΣΚΑ Γυναικών (2ος όμιλος)

Πηγή πίνακα: ΕΣΚΑ

Η βαθμολογία της Γ’ ΕΣΚΑ Γυναικών (2ος όμιλος)

Πηγή πίνακα: ΕΣΚΑ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet