Αλ. Μουστόγιαννης: Η πόλη μας χρειάζεται σοβαρή και υπεύθυνη αντιπολίτευση
Πολιτική

Αλ. Μουστόγιαννης: Η πόλη μας χρειάζεται σοβαρή και υπεύθυνη αντιπολίτευση

«Η πόλη μας χρειάζεται σοβαρή και υπεύθυνη αντιπολίτευση» τονίζει ο δημοτικός σύμβουλος Αγίας Παρασκευής Αλέξανδρος Μουστόγιαννης, επικεφαλής της παράταξης Αγία Παρασκευή Μια Γενιά Μπροστά, με αφορμή τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίας Παρασκευής που διεξήχθη σήμερα, Πέμπτη 9 Νοεμβρίου, απουσία μέρους της μειοψηφίας.

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση που εξέδψσε ο κ. Μουστόγιαννης σημειώνεται:

Η πόλη μας χρειάζεται σοβαρή και υπεύθυνη αντιπολίτευση

Χρέος και ευθύνη της παρατάξής μας είναι να τιμούμε καθημερινά την ψήφο σας και να σας εκπροσωπούμε στο Δημοτικό Συμβούλιο, με αίσθημα ευθύνης και με πολιτικό πολιτισμό, συζητώντας και προσπαθώντας να βρίσκουμε λύσεις για τα καθημερινά μας προβλήματα.

Όλα αυτά δεν γίνονται, κάνοντας προβοκάτσια και πόλεμο νεύρων και εντυπώσεων, αλλά συζητώντας μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο και δίνοντας μάχες μέσα από τους δημοκρατικούς θεσμούς και όχι μέσα από τα Μέσα Ενημέρωσης.

Η σημερινή απαράδεκτη εικόνα των άδειων εδράνων της αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο, μας θυμίζει άλλες εποχές και μέμφόμαστε όλους τους συναδέλφους για αυτή την τραγική εικόνα και απαράδεκτη στάση τους και μαζί και τη δημοτική Αρχή που τα προκαλεί με την απολυταρχική συμπεριφορά της.

Εμείς είμαστε στο Δ.Σ. για να ενώνουμε και όχι να διαιρούμε τους πολίτες και να βρίσκουμε λύσεις.
Θα είμαστε εδώ για όλους και την επόμενη μέρα που θα αναλάβουμε τη δημαρχία το 2019.
Θα κάνουμε πράξη την ενότητα της πόλης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet