«Έφαγαν σίδερα» στη Ν. Φιλαδέλφεια τα κορίτσια του ΖΑΟΝ Κηφισιάς
Αθλητισμός

«Έφαγαν σίδερα» στη Ν. Φιλαδέλφεια τα κορίτσια του ΖΑΟΝ Κηφισιάς

Τη μεγάλη νίκη της 5ης αγωνιστικής της Pre League πέτυχαν τα κορίτσια του ΖΑΟΝ, νικώντας την ΑΕΚ στη Ν. Φιλαδέλφεια, με 2-3 σετ. Αντιθέτως, ο Φ.Ο. Βριλησσιών ηττήθηκε στη Ν. Σμύρνη από τον Πανιώνιο με 3-0 σετ.

Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής της Pre League Γυναικών

Πηγή: Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης

ΑΕΚ – ΖΑΟΝ 2-3

«Έφαγαν σίδερα» στο κλειστό της Ν. Φιλαδέλφειας τα κορίτσια του ΖΑΟΝ, επικρατώντας της μέχρι χθες αήττητης ΑΕΚ με 2-3 σετ και «γκρεμίζοντάς» την από την 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η αναμέτρηση για την 5η αγωνιστική της Pre League Γυναικών ξεκίνησε με την ομάδα της Κηφισιάς να αιφνιδιάζει και να κερδίζει εύκολα το πρώτο σετ με 13-25. Στο δεύτερο σετ η γηπεδούχος ομάδα αντέδρασε και κατάφερε να επικρατήσει με σκορ 25-20. Με ανεβασμένη ψυχολογία, η ΑΕΚ κέρδισε και το τρίτο σετ, με 25-25, αλλά αμέσως μετά τα κορίτσια της Κηφισιάς «έδειξαν τα δόντια» τους. Κέρδισαν το τέταρτο σετ με 23-25 και στο τάι μπρέικ έδωσαν τη «χαριστική βολή» στην ΑΕΚ, νικώντας με 10-15 και πανηγυρίζοντας τη μεγαλύτερη νίκη της αγωνιστικής.

Το συγκρότημα του Λιώση ανέβηκε στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας συγκεντρώσει 10 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική (18/11) θα υποδεχθεί στο Ζηρίνειο τον Ηλυσιακό.

Τα σετ: 2-3 (13-25, 25-20, 25-15, 23-25, 10-15)

ΑΕΚ (Σαμαράς): Χρυσομάλλη, Γκρέκα, Ζίγκα, Οικονομίδου, Μπίσκου, Μαλουσάρη / Λύρα (λ), Βάθη, Ματιάδη, Αντωνιάδη, Βυζαντινού.
ΖΑΟΝ (Λιώσης): Καρακάση, Ράγκου, Γιώτα, Κατσαντώνη, Φακοπουλίδου, Καπέλου / Κερασιώτου (λ), Οικονομοπούλου, Διασάκου, Κόνιαρη, Μολδοβανίδη, Μπαφατάκη.

Γ.Σ. Πανιώνιος – Φ.Ο. Βριλησσίων 3-1

Άσχημα εξελίχθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 11/11 στο γήπεδο της Ν. Σμύρνης για τον Φ.Ο. Βριλησσίων. Η ομάδα των Βορείων Προαστίων όχι μόνο έχασε το παιχνίδι με 3-1 σετ, αλλά είχε και την ατυχία να δει το λίμπερο  Μαρίνα Γεωργίου να τραυματίζεται στο τρίτο σετ και ν’ αποχωρεί μέσα σε λυγμούς από το παιχνίδι. Τη θέση της πήρε η Ευτυχία Μαθιουδάκη.

Η ομάδα του Μπουτσουρή βρίσκεται πλέον στην 9η θέση της βαθμολογίας, με 2 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική (18/11) θα υποδεχθεί στα Βριλήσσια την προτελευταία στον βαθμολογικό πίνακα Πετρούπολη.

Τα σετ: 3-1 (22-25, 25-11, 25-13, 25-15)

Γ.Σ. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Καλαρά): Χατζηκωνσταντά, Γκουτιμένκο, Κωνσταντίνου, Λαγουδάκη, Δίκη, Μπανίκα/Φλιάκου, Μπακοδήμου, Χόρνη, Παπαγεωργίου.
Φ.Ο. ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ (Μπουτσουρής): Ζαμπάτη, Γιαννέλου, Έρωτα, Μικρουδάκη, Σαντέ, Ντόνα/Γεωργίου (λ), Μαθιουδάκη (λ), Παπασταύρου.

Η βαθμολογία της Pre League Γυναικών (5η αγωνιστική)

Πηγή πίνακα: Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης

Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής της Pre League Γυναικών

Πηγή πίνακα: Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet