11ος Λαϊκός Ηράκλειος Δρόμος την Κυριακή 26 Νοεμβρίου
Αθλητισμός

11ος Λαϊκός Ηράκλειος Δρόμος την Κυριακή 26 Νοεμβρίου

Ραντεβού με τον 11ο Λαϊκό Ηράκλειο Δρόμο δίνουν όλοι οι φίλοι του αθλητισμού την Κυριακή 26 Νοεμβρίου, στη φετινή διοργάνωση του Δήμου Ηρακλείου Αττικής. Μικροί και μεγάλοι, ερασιτέχνες και επαγγελματίες μα, πάνω από όλα, με αγάπη για το τρέξιμο και την άθληση, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή για να τρέξουν όλοι μαζί στους δρόμους της πόλης.

Αφίσα 11ου Λαϊκού Ηράκλειου Δρόμου

Σημείο εκκίνησης και τερματισμού στη συμβολή των οδών Κουντουριώτου και Νεότητος. Μοναδική προϋπόθεση, όπως ενημερώνει ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής, είναι οι αθλητές και αθλήτριες που θέλουν να τρέξουν να μην αντιμετωπίζουν κάποιο απαγορευτικό θέμα υγείας και να έχουν συμπληρώσει το 6ο έτος της ηλικίας τους κατά την ημέρα δήλωσης συμμετοχής τους. Αθλητές και αθλήτριες μικρότεροι των 18 ετών, μπορούν να συμμετάσχουν κατόπιν υπεύθυνης δήλωσης του κηδεμόνα.

Η εκκίνηση του αγώνα θα γίνει στις 10 το πρωί, ενώ οι συμμετέχοντες θα πρέπει να προσέλθουν στον χώρο μία ώρα πριν.

Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές έως και την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου στα σημεία:

  • Δημοτικό γυμναστήριο οδού Πλαπούτα 78, καθημερινές 9:00 – 21:00.
  • Δημοτικό γυμναστήριο οδού Καζαντζάκη 28, καθημερινές 9:00 – 21:00.
  • Δημαρχείο  – Τμήμα Αθλητισμού (1ος όροφος), καθημερινές 8:00 – 14:00.

Ο Λαϊκός Δρόμος αποτελείται από τρεις μεγάλες κατηγορίες – διαδρομές, από όπου θα προκύψουν οι νικητές σε διακριτές υποκατηγορίες ανά διαδρομή.

Συγκεκριμένα:

Στα 1.500 μέτρα θα τρέξουν αγόρια και κορίτσια σε ηλικίες δημοτικού σχολείου. Θα ανακηρυχτούν νικητές για τις εξής υποκατηγορίες:

  • Αγόρια – Κορίτσια Α΄, Β΄ και Γ΄ Δημοτικού.
  • Αγόρια – Κορίτσια Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄ Δημοτικού.

Αντίστοιχα, στα 4.000 μέτρα θα τρέξουν αγόρια και κορίτσια σε ηλικίες γυμνασίου – λυκείου. Θα ανακηρυχτούν νικητές για τις εξής υποκατηγορίες:

  • Αγόρια – Κορίτσια Γυμνασίου
  • Αγόρια – Κορίτσια Λυκείου

Ομοίως, στα 4.000 μέτρα θα τρέξουν και οι ενήλικες. Θα ανακηρυχτούν νικητές για τις εξής υποκατηγορίες:

  • Άνδρες – Γυναίκες 18 έως 35 ετών
  • Άνδρες – Γυναίκες 35 ετών και άνω.

Οι τρεις πρώτοι νικητές κάθε κατηγορίας (αγόρια, κορίτσια χωριστά) θα λάβουν αντίστοιχο μετάλλιο και ο πρώτος νικητής κύπελλο. Οι απονομές θα πραγματοποιηθούν μετά τον τερματισμό όλων των κατηγοριών και θα ακολουθήσει κλήρωση δώρων για όλους τους συμμετέχοντες.

Περισσότερες πληροφορίες για τον 11ο Λαϊκό Ηράκλειο Δρόμο (όπως η ακριβής διαδρομή του αγώνα, όροι και διαδικασία συμμετοχής κ.τ.λ.) στην ιστοσελίδα του Δήμου Ηρακλείου Αττικής και καλώντας στον αριθμό τηλεφώνου 213 2000107.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet