Ομιλία για την οστεοπόρωση & τη σκελετική υγεία διοργάνωσαν τα ΚΑΠΗ Πεύκης
Κοινωνία

Ομιλία για την οστεοπόρωση & τη σκελετική υγεία διοργάνωσαν τα ΚΑΠΗ Πεύκης

Ενημερωτική εκδήλωση για την οστεοπόρωση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017 στην αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης» (κάτωθι του Δημοτικού Θεάτρου Πεύκης) από τις 11 το πρωί έως τη 1 μετά το μεσημέρι με την επιμέλεια του ΚΑΠΗ Πεύκης, το οποίο εποπτεύεται από το Νομικό Πρόσωπο ΚΟΙΠΑΠ του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Κατά τη διάρκεια της επιτυχημένης, όπως ενημερώνει ο Δήμος, εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε από την πρόεδρο του Συλλόγου Σκελετικής Υγείας «Πεταλούδα», Μέμη Τσεκούρα, ομιλία με θέμα «Οστεοπόρωση σιωπηλή επιδημία», ενώ η δρ. διαιτολόγος στο Νοσοκομείο ΚΑΤ Αμαλία Τσαγγάρη ανέπτυξε το θέμα «Διατροφή και σκελετική υγεία».

Η πρόεδρος του Νομικού Προσώπου «Παιδεία – Κοινωνική Προστασία – Αλληλεγγύη» (ΚΟΙΠΑΠ), Άννα Ασπραδάκη, επισήμανε σχετικά: «Τέτοιου είδους πρωτοβουλίες είναι πάντοτε επιθυμητές και επιδιωκόμενες. Στο ΚΟΙΠΑΠ Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης είμαστε πάντα ανοιχτοί σε συνεργασίες με στόχο την ενημέρωση για τη βελτίωση της υγείας και της καθημερινότητάς μας. Θερμό ευχαριστώ στα ΚΑΠΗ μας, αλλά και στους καταξιωμένους ομιλητές που συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet