Μ. Πατούλη: Οι γυναίκες δυναμικά μπροστά και στην επιχειρηματικότητα
Αυτοδιοίκηση

Μ. Πατούλη: Οι γυναίκες δυναμικά μπροστά και στην επιχειρηματικότητα

Στην τελετή «Athens Business Women Forum 2017» παραβρέθηκε η πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων, ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Την εκδήλωση θέσπισης βραβείων Γυναικείας Επιχειρηματικότητας διοργάνωσαν το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ) και η Περιφέρεια Αττικής, ακολουθώντας το παράδειγμα της διεθνούς πρωτοβουλίας των Ηνωμένων Εθνών για την Παγκόσμια Ημέρα Γυναικείας Επιχειρηματικότητας. Κατά τη διάρκεια της τελετής πραγματοποιήθηκαν βραβεύσεις γυναικών – επιχειρηματιών.

Η κα Πατούλη, στο πλαίσιο των επαφών της κατά τη εκδήλωσης, συνεχάρη τον πρόεδρο του ΕΒΕΑ, Κωνσταντίνο Μίχαλο, για τη διοργάνωση.

Η κα Πατούλη αναφερόμενη στην εν λόγω πρωτοβουλία του ΕΒΕΑ τονίζει τα εξής:

«Οι γυναίκες δυναμικά μπροστά και στην επιχειρηματικότητα αναδεικνύουν τον πολυσχιδή και αξιόλογο ρόλο που διαδραματίζει η γυναικεία προσωπικότητα στις μέρες μας. Διεκδικώντας ίσες ευκαιρίες στην αγορά εργασίας, καινοτομώντας και αξιοποιώντας το επιχειρηματικό τους δαιμόνιο μπορούν να συμβάλλουν στην τόνωση του οικονομικού κλίματος, στην αύξηση των θέσεων εργασίας και να προσφέρουν νέες προοπτικές ανάπτυξης στην πατρίδα μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet