Πλήρης κινητοποίηση ΚΕΔΕ για την παροχή βοήθειας στους πληγέντες Δήμους της Αττικής
Αυτοδιοίκηση

Πλήρης κινητοποίηση ΚΕΔΕ για την παροχή βοήθειας στους πληγέντες Δήμους της Αττικής

Σε συνεχή επικοινωνία με τους δημάρχους και τους αρμόδιους φορείς των περιοχών που επλήγησαν στη Δυτική Αττική βρίσκεται ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης, προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση και τις ανάγκες που έχουν προκύψει εξαιτίας των φονικών πλημμυρών.

Ο κ. Γ. Πατούλης, από την Κύπρο που βρίσκεται για την τακτική συνέλευση της Ένωσης Δήμων Κύπρου, επιστρέφει εσπευσμένα προκειμένου απόψε το βράδυ να μεταβεί με κλιμάκιο της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας της ΚΕΔΕ στις πληγείσες περιοχές.

Ήδη, με εντολή του, έχει τεθεί σε ετοιμότητα η Επιτροπή Πολιτικής Προστασίας της ΚΕΔΕ, ενώ έχουν μεταβεί επιτόπου στις πληγείσες περιοχές τα μέλη του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ Νίκος Χιωτάκης και Βλάσσης Σιώμος, προκειμένου να ενημερωθούν πλήρως για τις εξελίξεις και να συμβάλλουν στην παροχή υλικοτεχνικής βοήθειας όπου απαιτείται.

Σημειώνεται ότι ο κ. Γ. Πατούλης, ως δήμαρχος Αμαρουσίου, έχει αποστείλει στην περιοχή όχημα πολλαπλών χρήσεων με μονάδα άντλησης υδάτων, ενώ έχει μεταβεί επί τόπου και κλιμάκιο της ομάδας Πολιτικής Προστασίας του Δήμου. Αντίστοιχη υλικοτεχνική βοήθεια έχει αποσταλεί και από τον ΣΠΑΠ (Σύνδεσμος για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού).

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ έχει συνεχή επικοινωνία με τους δημάρχους Μεγαρέων και Μάνδρας Ειδυλλίας, ενώ σχετικά με τα τελευταία τραγικά γεγονότα δήλωσε:

«Απευθύνω έκκληση προς όλους τους συναδέλφους των Δήμων της Αττικής να διαθέσουν μηχανήματα τα οποία θα συμβάλλουν στην άμεση αντιμετώπιση των τεράστιων προβλημάτων που έχουν προκληθεί από τη βιβλική καταστροφή. Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στους οικείους των θυμάτων και τις ευχές μου για ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες. Μεταφέρω την έκκληση των Δήμων προς τη ΔΕΗ και  τον ΟΤΕ για ταχύτερη αποκατάσταση των δικτύων τους στις περιοχές που επλήγησαν».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet