180° – Η Αττική αλλάζει πρόσωπο: Γιατί δεν μηνύει τον εαυτό της η κα Δούρου;
Περιφέρεια Αττικής

180° – Η Αττική αλλάζει πρόσωπο: Γιατί δεν μηνύει τον εαυτό της η κα Δούρου;

Ενώ τα έργα αντιπλημμυρικής προστασίας στη Δυτική Αττική ήταν άμεσης προτεραιότητας, η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, «μοίραζε εκατομμύρια σε έργα βιτρίνας» τονίζει η περιφερειακή παράταξη 180° – Η Αττική αλλάζει πρόσωπο.

Μάλιστα, ως χαρακτηριστικό παράδειγμα των έργων βιτρίνας ο επικεφαλής της παράταξης, Βασίλειος Κορομάντζος, δίνει την πρόσφατη έγκριση χρηματοδότησης, με ποσό 21 εκατ. ευρώ, της ανέγερσης δημαρχείου στον Δήμο Αγίας Παρασκευής.

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση της παράταξης σημειώνεται:

Εκφράζουμε τη βαθύτατη οδύνη μας για τον άδικο χαμό των συνανθρώπων μας και συλλυπούμεθα τους οικείους τους.

Ενώ η ελληνική κοινωνία παρακολουθούσε άναυδη χθες την καταστροφή στη Δυτική Αττική, η περιφερειάρχης Αττικής παντελώς απούσα από τον τόπο της τραγωδίας, προσπάθησε ανεπιτυχώς να συγκαλύψει τις ευθύνες της διοίκησής της καταθέτοντας μηνυτήρια αναφορά κατά αγνώστων, αλλά επί της ουσίας στον… εαυτό της.

Διότι γνώριζε, βέβαια, η κα Δούρου τρία χρόνια τώρα ότι το πρόβλημα θωράκισης με αντιπλημμυρικά έργα στην περιοχή ήταν άμεσης προτεραιότητας και παρέλειψε να πράξει ό,τι ήταν απαραίτητο για την αποτροπή της τραγωδίας. Αντίθετα μοίραζε εκατομμύρια σε έργα βιτρίνας όπως πρόσφατα τα 21 εκατ. που ενέκρινε για ανέγερση δημαρχείου στην Αγία Παρασκευή.

Δυστυχώς, κυβέρνηση και Περιφέρεια Αττικής επιβεβαίωσαν την ανεπάρκειά τους, αλλά τούτη τη φορά με ολέθριες συνέπειες, καθώς μέχρι στιγμής 16 συμπολίτες μας έχουν χάσει τη ζωή τους τόσο άδικα.

Για την παράταξη 180° – Η Αττική αλλάζει πρόσωπο

Ο επικεφαλής

Βασίλειος Κορομάντζος

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet