Συμμαχία Πολιτών για τη Μεταμόρφωση: Παράδοση ειδών στη Μάνδρα
Κοινωνία

Συμμαχία Πολιτών για τη Μεταμόρφωση: Παράδοση ειδών στη Μάνδρα

Αντιπροσωπεία της Συμμαχίας Πολιτών για τη Μεταμόρφωση μετέβη στη Μάνδρα το Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017 και παρέδωσε είδη ένδυσης και υπόδησης για τους πληγέντες από την πλημμύρα της Τετάρτης 16 Νοεμβρίου. Η αντιπροσωπεία της Συμμαχίας Πολιτών διαπίστωσε επιτόπου το μέγεθος της καταστροφής, το οποίο, όπως τονίζει σε σχετική ανακοίνωσή της, «ξεπερνά τις τηλεοπτικές εικόνες».

Ο επικεφαλής της Συμμαχίας Πολιτών, Βασίλης Καραβάκος, μιλώντας με την εκπρόσωπο του Δήμου δήλωσε την αλληλεγγύη της παράταξης και των κατοίκων της Μεταμόρφωσης στους δοκιμαζόμενους κατοίκους της Μάνδρας. Όπως δήλωσε η εκπρόσωπος του Δήμου, «είναι συγκινητική η προσφορά των πολιτών και της Αυτοδιοίκησης από όλη την Αττική».

Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει, σύμφωνα με την παράταξη, αποστολή ειδών και στους πληγέντες της Νέας Περάμου, όπου υπάρχουν αντίστοιχες ανάγκες, αλλά και στη Μάνδρα, ανάλογα με το πώς διαμορφώνονται οι ανάγκες.

Η παράταξη ευχαριστεί τους πολίτες του Δήμου Μεταμόρφωσης που συνδράμουν τους πληγέντες σημειώνοντας: «Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι προσέφεραν και συνεχίζουν να προσφέρουν. Χωρίς τη δική τους έμπρακτη αλληλεγγύη τίποτα από όσα κάνουμε δεν θα ήταν εφικτό να γίνουν. Στη δύσκολη εποχή που ζούμε η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας».

Η Συμμαχία Πολιτών συγκεντρώνει είδη στα γραφεία της (Δεληγιάννη 8 Μεταμόρφωση) καθημερινά 18:00-20:00 και Σάββατο 11:00-13:00. Για συνεννόηση τηλ. επικοινωνίας: 6976 402157.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet