Τρία ακόμη σημεία διανομής φαγητού, νερού & ρουχισμού στη Μάνδρα
Περιφέρεια Αττικής

Τρία ακόμη σημεία διανομής φαγητού, νερού & ρουχισμού στη Μάνδρα

Στη δημιουργία σταθερού δικτύου διανομής τροφίμων, εμφιαλωμένου νερού και ειδών ένδυσης και υπόδησης, ειδικά για τους κατοίκους του Δήμου Μάνδρας που δεν έχουν πρόσβαση στα τρόφιμα και εμφιαλωμένα νερά που συγκεντρώνει η Περιφέρεια Αττικής στο δημαρχείο Μάνδρας, προχώρησαν η Περιφέρεια Αττικής και το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Συγκεκριμένα για την καλύτερη εξυπηρέτηση και πρόσβαση των πληγέντων πολιτών (ειδικά όσων δεν έχουν δυνατότητα μετακίνησης, όπως ηλικιωμένων, κ.ά.) στο μοναδικό ως σήμερα σημείο διανομής τροφίμων και εμφιαλωμένου νερού στο δημαρχείο Μάνδρας, δημιουργήθηκαν τρία αποκεντρωμένα σημεία, σε συνεργασία με το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Τα σημεία βρίσκονται στις ακόλουθες διευθύνσεις στη Μάνδρα:

  • Πλατεία Αγίου Κωνσταντίνου, Στρατηγού Νικολάου Ρόκα 76
  • Πλατεία Ειρήνης, Κοροπούλη και Σπετσών
  • 2ο Δημοτικό Σχολείο, Αιόλου και 25ης Μαρτίου.

Τα τρία αυτά σημεία ενεργοποιήθηκαν από το Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017 και από σήμερα, Κυριακή 19 Νοεμβρίου, λειτουργούν διαρκώς από τις 9 το πρωί ως τις 6 το απόγευμα. Επιπλέον για μεμονωμένες περιπτώσεις όπου υπάρχει σοβαρό πρόβλημα μετακίνησης θα γίνεται διανομή κατ΄ οίκον.

Η Περιφέρεια Αττικής ενημερώνει όσους επιθυμούν να προσφέρουν τυποποιημένα προϊόντα και νερά, ότι μπορούν να τα αποστέλλουν απευθείας είτε στα προαναφερθέντα σημεία είτε στο Κέντρο Ειδών Πρώτης Ανάγκης (Κέντρο Logistics) της Περιφέρειας Αττικής (στην Εσπλανάδα – πλατεία Νερού, δίπλα στο Τάε Κβο Ντο του Φαληρικού).

Για περισσότερες πληροφορίες ή επικοινωνία με το Δίκτυο Διανομής Τροφίμων και Εμφιαλωμένων Νερών, οι πολίτες μπορούν να καλούν στην τηλεφωνική γραμμή 210 4819001.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet