Είδη για τους πληγέντες συγκεντρώνουν Όμιλος για την UNESCO Β.Π. & ΣΠΑΠ
Αυτοδιοίκηση

Είδη για τους πληγέντες συγκεντρώνουν Όμιλος για την UNESCO Β.Π. & ΣΠΑΠ

Δράση αλληλεγγύης για τη στήριξη των πλημμυροπαθών συμπολιτών του Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας διοργανώνεται από την Τρίτη 21 έως την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017 με πρωτοβουλία της προέδρου του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων, ανεξάρτητης δημοτικής συμβούλου Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνας Πατούλη-Σταυράκη και σε συνεργασίαμε τον πρόεδρο του ΣΠΑΠ, Βλάσση Σιώμο, καθώς και τον πρόεδρο της Δ΄ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Στερεάς Ελλάδας, Νικ. Σταθόπουλο.

Συγκεκριμένα από τις 9:00 έως τις 18:00 καθημερινά θα συγκεντρώνονται ρούχα και είδη πρώτης ανάγκης στο Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 85, Μαρούσι) στο ισόγειο, αλλά και στον 1ο όροφο του κτηρίου.

Σε σχετικό μήνυμά της η κα Πατούλη τονίζει τα εξής:

«Δηλώνουμε έμπρακτα “παρών” στις ανάγκες των συμπολιτών μας που δοκιμάζονται σκληρά από τις πρόσφατές φονικές πλημμύρες στη Δυτική Αττική. Ως όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων ενώνουμε δυνάμεις ανθρωπισμού με τον ΣΠΑΠ, την Δ΄ ΚΟΣΕ και κάθε ενδιαφερόμενο συμπολίτη μας που μπορεί να συμβάλλει στην προσπάθεια συγκέντρωσης ειδών πρώτης ανάγκης και ρουχισμού, τα οποία θα παραδώσουμε την Κυριακή 26 Νοεμβρίου στον Δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας. Στο πλαίσιο αυτό, ως Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων, υπηρετώντας τις υπέρτατες αρχές και αξίες που πρεσβεύει διεθνώς η UNESCO, θέτουμε ως πρώτη προτεραιότητα πρωτοβουλίες και στοχευμένες δράσεις που στο επίκεντρο έχουν τον Άνθρωπο. Συνεισφέρουμε σε συλλογικές στρατηγικές που προάγουν μια κοινωνία δικαίου και αλληλεγγύης».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet