Άφθονο γέλιο στην παράσταση «Ο Καραγκιόζης & η Ειρήνη εναντίον του Πολέμου»
Πολιτισμός

Άφθονο γέλιο στην παράσταση «Ο Καραγκιόζης & η Ειρήνη εναντίον του Πολέμου»

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η διασκευή της αντιπολεμικής κωμωδίας «Ειρήνη» του Αριστοφάνη με τίτλο «Ο Καραγκιόζης και η Ειρήνη εναντίον του Πολέμου» που παρουσιάστηκε στο Κέντρο Κεραμικής του Δήμου Αμαρουσίου, στο πλαίσιο της δράσης «Μουσικοθεατρικές Βραδιές Νοεμβρίου στο Μαρούσι» που διοργάνωσε ο Δήμος Αμαρουσίου και η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου (ΚΕΔΑ).

Ο μοναδικός και αγαπημένος ηθοποιός Κώστας Βουτσάς πρόσφερε στους μικρούς φίλους του Θεάτρου και του Δήμου Αμαρουσίου άφθονο γέλιο, καθώς η παράσταση ήταν προσαρμοσμένη στην πρωτότυπη διασκευή της «Ειρήνης» του Αριστοφάνη, που διατηρεί την αμεσότητα, την ποικιλία και τη ζωντάνια των χαρακτήρων και την ποίηση του λόγου του μεγάλου κωμωδιογράφου.

Στο μήνυμα του ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, συνεχάρη τους συντελεστές για την ιδιαίτερα επιτυχημένη διασκευή και τόνισε ότι «η παράσταση αυτή στόχο έχει να συμβάλει τόσο στον διάλογο για την αναγκαιότητα της Ειρήνης και τις επιπτώσεις του πολέμου όσο και να γνωρίσει στα παιδιά τον Αριστοφάνη, προσφέροντάς τους έτσι σταθερές αξίες και καταφύγιο αισιοδοξίας για τη ζωή τους».

«Πρόθεση μας ήταν και παραμένει να προσφέρουμε ποιοτικές παραστάσεις που συνδυάζουν την καλλιέργεια του πνεύματος και είναι διδακτικές προς τα παιδιά», κατέληξε ο κ. Πατούλης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet