24ωρη απεργία των εργαζομένων στους Δήμους την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου
Αυτοδιοίκηση

24ωρη απεργία των εργαζομένων στους Δήμους την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου

24ωρη απεργία των εργαζομένων στους Δήμους έχει προκηρύξει για την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017 η ΠΟΕ-ΟΤΑ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης).

Οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 9 το πρωί έξω από το υπουργείο Παιδείας στο Μαρούσι (Α. Παπανδρέου 37), με αίτημα την μη κατάργηση των Σχολών ΤΕ Προσχολικής Αγωγής, καθώς και τη μη υλοποίηση των εξαγγελιών για διετή υποχρεωτική ένταξη των παιδιών ηλικίας 4-6 ετών στα νηπιαγωγεία.

Στις 12 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στο υπουργείο Εσωτερικών στην Αθήνα (Σταδίου 27). Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ζητούν την άμεση υπογραφή νέας Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας για το προσωπικό Ιδιωτικού Δικαίου, την έκδοση διευκρινιστικής εγκυκλίου για την εφαρμογή των διατάξεων της Εθνικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας που υπεγράφη πρόσφατα από την ΠΟΕ-ΟΤΑ, την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού, την καταβολή των αποδοχών στους συμβασιούχους των δήμων που παραμένουν απλήρωτοι, καθώς και να μην υπάρξει νέα μείωση των αποδοχών από 1η Ιανουαρίου 2018.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet