Ανθρωπιστική βοήθεια παραδόθηκε από την ΚΕΔΕ για 6η ημέρα στη Μάνδρα
Αυτοδιοίκηση

Ανθρωπιστική βοήθεια παραδόθηκε από την ΚΕΔΕ για 6η ημέρα στη Μάνδρα

Συνεχίζεται από την ΚΕΔΕ για 6η ημέρα η παροχή τροφίμων και υλικοτεχνικής βοήθειας στους πληγέντες κατοίκους της Δυτικής Αττικής.

Σήμερα το μεσημέρι, Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017, παρουσία του προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος, Γιώργου Πατούλη, παραδόθηκαν 50 κούτες τροφίμων, ενώ ενημερώθηκε από τη μονάδα της ΚΕΔΕ που λειτουργεί σε σημείο δίπλα από το δημαρχείο Μάνδρας – Ειδυλλίας για τη διαδικασία παροχής ζεστού φαγητού, πόσιμου νερού, καθώς και υλικοτεχνικής βοήθειας.

Στη συνέχεια κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης ο κ. Γ. Πατούλης απηύθυνε χαιρετισμό, επισημαίνοντας ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση ενωμένη αποδεικνύει έμπρακτα την αλληλεγγύη της προς τους δοκιμαζόμενους κατοίκους της περιοχής.

Ήδη η ΚΕΔΕ στη συνεδρίαση του Διοικητικού της Συμβουλίου σήμερα εξέδωσε ψήφισμα συμπαράστασης, ενώ συμφωνήθηκε να υπάρξει οικονομική ενίσχυση για την ανακούφιση των πολιτών.

Επιπλέον ενημέρωσε τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου ότι η ΚΕΔΕ θα συνεχίσει για όσο διάστημα χρειαστεί να παράσχει τρόφιμα και υλικοτεχνική υποδομή. Ο κ. Γ. Πατούλης επαναδιατύπωσε την έκκλησή του προς τους όμορους δήμους να συνδράμουν με μηχανήματα την προσπάθεια αποστράγγισης των υδάτων από τις οικίες, τις επιχειρήσεις και το οδικό δίκτυο.

Οι 50 κούτες τροφίμων παραδόθηκαν σε συνεργασία της ΚΕΔΕ και του φιλανθρωπικού Οργανισμού «Philantropy International Organization». Ο Οργανισμός δραστηριοποιείται στη χώρα μας και στο εξωτερικό και τελεί υπό την εποπτεία του ΟΗΕ.

Όπως επισήμανε η πρόεδρος του Οργανισμού Έφη Παπαστύλου, τις επόμενες ημέρες ο Οργανισμός θα παραδώσει επιπλέον 100 κούτες τροφίμων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet