3ο Ηράκλειο Φεστιβάλ Χορωδιών στις 25 & 26 Νοεμβρίου
Πολιτισμός

3ο Ηράκλειο Φεστιβάλ Χορωδιών στις 25 & 26 Νοεμβρίου

Ραντεβού στο Ηράκλειο Αττικής δίνουν και φέτος χορωδίες από την Αττική και την επαρχία για να συμμετάσχουν στο 3ο Ηράκλειο Φεστιβάλ Χορωδιών, το οποίο διοργανώνει για ακόμα μια χρονιά, ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής το Σαββατοκύριακο 25 και 26 Νοεμβρίου (έναρξη στις 18.30) στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο «Ηλέκτρα Αποστόλου» (Κουντουριώτου & Νεότητος).

3ο Ηράκλειο Φεστιβάλ Χορωδιών

Μελωδικές φωνές ενώνονται και πλέκονται σε ένα μαγευτικό διήμερο γεμάτο τραγούδια από την ελληνική, τη διεθνή, τη θρησκευτική παράδοση, τον κινηματογράφο, το έντεχνο τραγούδι, αλλά και σε διασκευές έκπληξη γνωστών τραγουδιών… αλλιώς.

Στο φετινό Ηράκλειο Φεστιβάλ Χορωδιών συμμετέχουν: η Χορωδία «Άγιος Αλέξανδρος», η Μικρασιατική Χορωδία Νίκαιας, η Μικτή Χορωδία Δήμου Διονύσου, η Μικτή Χορωδία Δήμου Αμαρουσίου «Τερψιχόρη Παπαστεφάνου», η Χορωδία «Fantasy Choir», η Μικτή Χορωδία Κηφισιάς 1937, το Πρόγραμμα Αθηναϊκού Χορωδιακού Συνόλου «Athens Choir Ensemble», η Χορωδία Κερκυραϊκής Εστίας Αθηνών «Ιονίου Φωνές», η Χορωδία Συλλόγου Γυναικών Αγ. Στεφάνου, η Μικτή Χορωδία Δήμου Αγ. Παρασκευής, η Μικτή Χορωδία Δήμου Γαλατσίου, ο Σύλλογος Φίλων Θρησκευτικής Μουσικής «Χορωδία Λουτρακίου» και, βέβαια, η «οικοδέσποινα» Μικτή Χορωδία του Δήμου Ηρακλείου Αττικής.

«Το Ηράκλειο Φεστιβάλ Χορωδιών του Δήμου μας, ένας πλέον σημαντικό θεσμός για την πόλη, εντάσσεται στη συνεχή μας προσπάθεια να υλοποιούμε μικρές αλλά και μεγαλύτερες δράσεις που φέρνουν τον πολιτισμό στο επίκεντρο της καθημερινότητας του πολίτη. Αυτές οι ανάσες πολιτισμού μπορούν να δώσουν στη ζωή μας περισσότερο φως, περισσότερη ελπίδα», σημειώνουν στο μήνυμά τους ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Νίκος Μπάμπαλος, και η αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Παιδείας, Αθλητισμού & Δημοσίων Σχέσεων, Δέσποινα Αϊβατζίδου-Ποριώτου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet