Κόρη αστυνομικού η 19χρονη Ελληνίδα που συνελήφθη για ναρκωτικά στο Χονγκ Κονγκ
Κοινωνία

Κόρη αστυνομικού η 19χρονη Ελληνίδα που συνελήφθη για ναρκωτικά στο Χονγκ Κονγκ

Κόρη αστυνομικού από τη Μυτιλήνη είναι η 19χρονη που συνελήφθη στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ για κατοχή 2,5 κιλών κοκαΐνης.

Η νεαρή συνελήφθη τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017 στο αεροδρόμιο, καθώς βρέθηκαν ναρκωτικά στην αποσκευή της. Σύμφωνα με το lesvosnews.gr, η 19χρονη είναι κόρη αστυνομικού από τη Μυτιλήνη και είχε όνειρο μια καριέρα στο μόντελινγκ.

Το υπουργείο Εξωτερικών επιβεβαιώνει τη σύλληψη της νεαρής, ενώ η ποινή που αντιμετωπίζει είναι ακόμη και τα ισόβια, καθώς η κατοχή/διακίνηση ναρκωτικών τιμωρείται πολύ αυστηρά στην Κίνα.

Η νεαρή οδηγήθηκε την Τετάρτη στο δικαστήριο του Kowloon, της αρνήθηκε η καταβολή εγγύησης και κρίθηκε προφυλακιστέα μέχρι τη δίκη, η οποία ορίστηκε για τις 14 Φεβρουάριου 2018.

Η είδηση για την σύλληψη της 19χρονης έγινε γνωστή την Τετάρτη. Η νεαρή βρέθηκε στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ, πετώντας  με πτήση από την Αιθιοπία και κατά τους ελέγχους διαπιστώθηκε ότι μετέφερε ποσότητα κοκαΐνης.

Πληροφορίες από τις διωκτικές Αρχές αναφέρουν ότι, πιθανότατα, τα κατασχεθέντα ναρκωτικά είχαν αγοραστεί ή θα διανέμονταν στην πόλη του Χονγκ Κονγκ.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet