Εγκρίθηκε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής ο Προϋπολογισμός 2018
Κοινωνία

Εγκρίθηκε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής ο Προϋπολογισμός 2018

Εγκρίθηκε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής ο Προϋπολογισμός του Δήμου Πεντέλης για το έτος 2018 και ο δήμαρχος Πεντέλης, Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης, ευχαριστεί τους εργαζόμενους στον Δήμο που συνέβαλαν στη σύνταξή του.

Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος σημειώνει:

«Με αφορμή την έγκριση από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής του Προϋπολογισμού του Δήμου έτους 2018 την Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017 αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω για την άμεση και μεθοδευμένη λειτουργία όλους όσους συνέβαλαν για την κατάρτισή του και την προώθηση έγκρισής του.

»Ειδικότερα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον θεματικό αντιδήμαρχο Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών, Δημοσθένη Παπακωνσταντίνου, τους προϊσταμένους των Διευθύνσεων του Δήμου Πεντέλης και ειδικότερα την προϊσταμένη της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιώ, Βασιλική Καπετσώνη, και όλο το προσωπικό της Οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου που εργάστηκε κάτω από τις οδηγίες της για την κατάρτιση και την έγκρισή του.

«Τέτοιες λειτουργίες τεκμηριώνουν τις προσπάθειές σας, τον καθημερινό εσωτερικό έλεγχο, που προωθεί την άριστη εσωτερική λειτουργία μας, σας επιβραβεύουν και σας δίνουν δύναμη να συνεχίσετε. Επίσης, δείχνει ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες του κράτους για το θέμα ανταποκρίνονται όταν λειτουργούμε σύννομα, μεθοδευμένα και επαγγελματικά.

»Μετά από έναν πλεονασματικό Ισολογισμό του έτους 2016, η άμεση έγκριση του Προϋπολογισμού έτους 2018 επιβραβεύουν τους κόπους σας και μας επιβάλλουν να συνεχίσουμε με επαγγελματισμό, διαφάνεια και σωστότητα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet