Παρουσίαση του βιβλίου «Ιστορία του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου» στην Πεντέλη
Κοινωνία

Παρουσίαση του βιβλίου «Ιστορία του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου» στην Πεντέλη

Παρουσίαση των δύο πρώτων τόμων της τετράτομης εργασίας του ιστορικού Σαράντου Ι. Καργάκου «Ιστορία του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου» πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017 στην αίθουσα «Ι. Καποδίστριας» της Δημοτικής Κοινότητας Πεντέλης.

Ο δήμαρχος Πεντέλης, Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης, υπό την αιγίδα του οποίου τελούσε η εκδήλωση, χαιρέτισε την έκδοση δίνοντας συγχαρητήρια στον συγγραφέα για το πολυσύνθετο ταλέντο του τονίζοντας ότι ο Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος ουσιαστικά αποτελεί τη συνέχεια του Α΄ και παραμένει στην Ιστορία ως ο μεγαλύτερος και πιο «ανθρωποφθόρος» πόλεμος.

Για το βιβλίο και τον συγγραφέα μίλησαν, επίσης, ο παλαιός μαθητής του συγγραφέα και τοπικός σύμβουλος Δ.Κ. Πεντέλης Κανέλλος Γεωργόπουλος, ο στρατηγός ε.α. Παναγιώτης Ζάρας και ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Πελοποννησίων Πεντέλης, Νίκος Καμπέρης.

Στην παρουσίαση παρευρέθηκαν, επίσης, ο πρόεδρος του ΣΠΑΠ, Βλάσσης Σιώμος, ο τοπικός αντιδήμαρχος Δ.Κ. Πεντέλης, Μιχάλης Κολιός, η δημοτική σύμβουλος Άντα Μπούσουλα, ο τοπικός σύμβουλος Δ.Κ. Μελισσίων Απόστολος Φραντζής, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων και πλήθος κόσμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet