4 νίκες, 3 ισοπαλίες και 1 ήττα για τους Βόρειους στην 11η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΑ
Αθλητισμός

4 νίκες, 3 ισοπαλίες και 1 ήττα για τους Βόρειους στην 11η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΑ

Τέσσερις νίκες, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα σημείωσαν οι ομάδες του Βορείου Τομέα Αθηνών στην 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΑ.

Τα «τρίποντα» πήραν οι  Αγία Παρασκευή, Νέα Ιωνία, Ηράκλειο και Χολαργός, τον βαθμό της ισοπαλίας απέσπασαν Χαλάνδρι, Πανερυθραϊκός και Πεύκη, ενώ με μηδέν βαθμούς έμεινε ο Κένταυρος Βριλησσίων.

1ος όμιλος

ΤΡΑΧΩΝΕΣ – ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 0-3

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει εντός και εκτός έδρας η Αγία Παρασκευή στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ. Για την 11η αγωνιστική έδωσε άλλη μια… παράσταση, αυτή τη φορά επικρατώντας της ομάδας των Τραχώνων με το επιβλητικό 0-3.

Την αρχή των γκολ, όπως «περιγράφει» στην ιστοσελίδα της η ομάδα των Βορείων, έκανε μόλις στο 7′ ο Κοβάνης, για να συνεχίσει ο Μπαλατσούρας με δυο γκολ, στο 15′ και στο 73′, μετά από ασίστ του πρώτου και έτσι να διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα.

Ανώτερη σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης η Santa, παίζοντας ουσιαστικό, έξυπνο και ψυχωμένο ποδόσφαιρο, έφυγε με τους τρεις βαθμούς της νίκης από το γήπεδο των Τραχώνων.

Μετά απο 11 αγωνιστικές η «Αγία» βρίσκεται στη 2 θέση του βαθμολογικού πίνακα με 23 βαθμούς.

Επόμενη αναμέτρηση για την ομάδα των Βορείων είναι ο αγώνας εντός έδρας με την Τερψιθέα.

ΤΡΑΧΩΝΕΣ (Γιάννης Κουσάνας): Δράμπαλης, Σάλα (20’ λ. τρ. Ποτουρίδης), Βαρέσης (46’ Τσολάκος), Στεργιάκος, Κολινιάτης (46’ Νικολάου), Τσώνης, Αρώνης, Προμπονάς, Κύλογλου, Καρβούνης (60’ Δημογιάννης), Φατσέας.

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Δημήτρης Κωνσταντόπουλος): Παπαγεωργίου, Χατζίου, Παναγόπουλος, Βελέντζας, Σκλαβενίτης, Παπαευθυμίου, Λαζόπουλος (68’ Μπέκος), Μαυροματάκης, Κοβάνης (80’ Δρόσης), Τσοπανάκος (75’ Μιχαλόπουλος), Μπαλατσούρας (84’ Ντιντίφας).

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ – ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΟΥ 1-0

Σημαντική νίκη, που την «ξεκόλλησε» κάπως από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα του 1ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ, πέτυχε η Νέα Ιωνία επί του Θριάμβου Χαϊδαρίου, για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Το «χρυσό» γκολ, που έκρινε την αναμέτρηση, πέτυχε ο Πρισιμιτζής στο 69ο λεπτό.

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (Γιώργος Καρατζάς): Λαμπρόπουλος, Κόντης, Θέρμος (60’ Καψιώχας), Βιντισίτα, Χρουσής Μύττης (66’ Μπιρμπίλης), Πανταγιάς (56’ Ντεντέι), Βογατσάς, Πρισιμιτζής, Γεωργόπουλος, Κουτσιούμπας (70’ Τριάντης).

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ (Διονύσης Κατραμάδος): Γιαννόπουλος, Μπαρδής (79’ Ζαγκλής), Μπάκας, Μπάρκας, Μαούνης, Μπανιάς, Καγιανάς (46’ Φατιόν), Τσιούλος, Αποστολόπουλος, Κακλαμάνος, Εγιουρούμ (65’ Φούρλας).

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ – ΗΡΑΚΛΕΙΟ 1-4

«Υγιεινός περίπατος» για το Ηράκλειο στα Βριλήσσια, όπου συνέτριψε τον Κένταυρο με σκορ 4-1 και ανέβηκε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα του 1ου ομίλου, με 20 βαθμούς.

Ο Γκούγκας στο 6′ ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, ωστόσο οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 51′ με τον Δέτση. Όμως, οι πανηγυρισμοί της ομάδας του Κενταύρου κράτησαν μόνο ένα λεπτό, αφού ο Τσιρκινίδης έβαλε και πάλι το Ηράκλειο μπροστά στο σκορ. Στο 58′ ο Κατσούλης έκανε 3 τα γκολ για τους φιλοξενούμενους και ο Σπυριδάκης, στις καθυστερήσεις του αγώνα, διαμόρφωσε το τελικό 1-4.

Σημειώνεται ότι από το 42′ η ομάδα των Βριλησσίων έπαιζε με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Ελεζάι, με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ (Πέτρος Μπόντζος): Θεοδωρίδης, Μωραΐτης, Κουτσουβέλης, Ελεζάι, Κολιός, Δαραμούσκας (57’ Αλβανός), Κωσταντάκης (33’ Μπάτσας), Κουλιούρης, Δέτσης, Ένζι, Σκεντέρι (83’ Μάκος).

Α.Ε. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (Νίκος Παπαρούνης): Γκλώτσος, Μέρτκολα, Κατσούλης, Φερεντίνος, Μπακοδήμας (46’ Δήμας), Λύκος, Τσιρκινίδης, Χρήστου, Γκούγκας (76’ Μέτσο), Καφετζής (70’ Σπυριδάκης), Αντωνόπουλος (84’ Βασιλός).

Η βαθμολογία του 1ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ (11η αγωνιστική)

Πηγή πίνακα: ΕΠΣΑ

2ος όμιλος

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ – ΧΑΛΑΝΔΡΙ 1-1

Συνεχίζει την αήττητη πορεία του για 5η συνεχόμενη αγωνιστική το Χαλάνδρι, αποσπώντας ισοπαλία 1-1 και από το Περιστέρι.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν πρώτοι το σκορ στο 15′ με τον Ηλιάδη, με τους Χαλανδραίους να επιχειρούν ν’ απαντήσουν στο 23′ με τον Νησιωτάκη, αλλά η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι του Σκυριώτη. Ωστόσο, αυτό που δεν κατάφερε στην προηγούμενη φάση, ο Νησιωτάκης το πέτυχε στο 37′, κάνοντας το τελικό 1-1.

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Γιάννης Ταμπραντζής): Σκυριώτης, Αννιτσάκης (46′ Λειβαδάς), Κορδάς, Κωνσταντόπουλος, Μουτζούρης, Πλέστης, Λέτσι (77′ Κουτσούκου) Χέλμης, Τασιούδης, Ηλιάδης, Γεωργακόπουλος (62′ Κρεμμύδας).

ΧΑΛΑΝΔΡΙ (Τάσος Κιλιμτζίδης): Μολφέσης, Δαρδαμάνης, Λειβαρτζινός, Θανόπουλος, Φωτής, Λουκάς, Νησιωτάκης, Κανέλλος, Βεναρδος, Μαράνος (66′ Κιούσης), Πατσιαβούρας (32′ λ.τρ. Ραπτης (85′ Βειζάι).

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ – ΠΕΥΚΗ 1-1

Ισόπαλο 1-1 αναδείχθηκε το ντέρμπι των Βορείων Προαστίων μεταξύ Πανερυθραϊκού και Πεύκης για την 11η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ.

Οι γηπεδούχοι έκαναν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 22′, αλλά η προσπάθεια του Μπρίλη σταμάτησε στο δοκάρι του Μπίφσα. Τελικώς, οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που έφθασαν πρώτοι στο γκολ, στο γήπεδο της Ν. Ερυθραίας, στο 35′ με τον Ρώσση. Στο 40′ ήταν η σειρά του Μπέτση να σημαδέψει το αντίπαλο δοκάρι, στερώντας την Πεύκη από ένα δεύτερο γκολ.

Στο 75′ ο Τζαφέρι υποχρεωνόταν σε πέναλτι και πήρε την άγουσα για τ’ αποδυτήρια, αφήνοντας τον Σουμελίδη να στήσει την μπάλα στα 11 βήματα και να κάνει το 1-1, που ήταν και το τελικό σκορ.

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Αντώνης Τσιμπάκης): Μπακοδήμος, Σουμελίδης Γκριτζάς, Γεωργακόπουλος, Τριανταφύλλου, Κατσάρας, Νταλένγκα (46′ Μανασίδης), Αναγνώστης (60′ Αραμπατζής), Μπρίλης (90′ Δημαράς), Μπαμπαλούκας, Τσεβάς.

ΠΕΥΚΗ (Γιώργος Κοϊντόσης): Μπίφσας, Αγγελόπουλος, Λιλάι, Παππάς, Τζαφέρι, Ανδρέου, Λάμπι (90+2′ Ρασίντ), Κοντογιαννόπουλος (88′ Καραγιάννης), Μακρυνικόλας (60′ Λούμης), Ρώσσης, Μπέτσης (90+3′ Τσεπελέ).

ΑΓ. ΘΩΜΑΣ – ΧΟΛΑΡΓΟΣ 0-1

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τον Χολαργό, που δείχνει ν’ «ανακαλύπτει» τον καλό εαυτό του. Στην 11η αγωνιστική του 2ου ομίλου κατάφερε να κάνει το «διπλό» στο Γουδί, απέναντι στον Άγιο Θωμά, κερδίζοντας κι άλλο έδαφος στον βαθμολογικό πίνακα.

Το «χρυσό» γκολ για τους φιλοξενούμενους πέτυχε ο Αλέξανδρος Καζάκος.

ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ (Κώστας Τσινιάς): Καυκιάς, Τσοφίλας (85′ Ζαρκαδούλας Γ.), Αλικάι, Χατζης, Μεταξούλης, Ζαρκαδούλας Φ., Θύμιος, Κυριακόπουλος (86′ Θεοδώρου), Μαντέλος (57 Δάβαρης), Μαστρογιάννης (63′ Γεωργιου), Κουκουβίνης.

ΧΟΛΑΡΓΟΣ (Γιώργος Τσαμόπουλος): Σκαλίος, Καλαντζής (22′ Γερώνυμος), Κοντογιάννης (46′ Βουλωμένος), Μιχελής, Νταϊφώτης, Αλεβίζος, Καζάκος Α., Χάλος, Καζάκος Π. (90′ Κρινής), Τρυφιάτης (86′ Ζώης), Λυράς.

Η βαθμολογία του 2ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ (11η αγωνιστική)

Πηγή πίνακα: ΕΠΣΑ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet