Β’ ΕΠΣΑ: 3 νίκες, 4 ισοπαλίες και 4 ήττες για τους Βόρειους στη 10η αγωνιστική
Αθλητισμός

Β’ ΕΠΣΑ: 3 νίκες, 4 ισοπαλίες και 4 ήττες για τους Βόρειους στη 10η αγωνιστική

Τρεις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες επιφύλαξε η 10η αγωνιστική της Β’ ΕΠΣΑ για τις ομάδες του Βορείου Τομέα Αθηνών.

1ος όμιλος

ΑΛΣΟΥΠΟΛΗ – ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ 2-0

Τη νίκη πανηγύρισε, μετά από τρεις «άνυδρες» αγωνιστικές η Αλσούπολη, η οποία επικράτησε της Καισαριανής με σκορ 2-0, στο γήπεδο της Ν. Ιωνίας, για τη 10η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ.

Το συγκρότημα των Βορείων, σκόραρε στα τελειώματα των δύο ημιχρόνων, με τους Μπούζου και Παπαδόπουλο, παίρνονται το πολύτιμο «τρίποντο», που τη φέρνει στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με 19 βαθμούς.

ΑΛΣΟΥΠΟΛΗ (Παναγιώτης Καλαϊτζίδης): Κωτσάκης, Μπουσουλας, Τσάλας (71′ Στρούγγαρης), Μούζος, Μπέλλος, Καραϊσκος (77′ Στυλιανέσης), Μυλώβας (60′ Σιάνος) Παπαδόπουλος, Νταβούλ (46′ Καναβός), Αβραμάκης, Μέμη.

Γ.Σ. ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ (Σωτήρης Παπαδημόπουλος): Βασιλάκης (46′ Σανιανος), Σαπλαούρας, Μπούρης, Ζαχαράκης, Σιαδήμας, Ντούνι, Καμπάκης, Πατσιανός, Κοκοσούλης (46′ Ντουλάι), Κύλογλου, Σιάγκας.

ΔΑΦΝΗ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ – ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ 1-0

Το γκολ του Αθανάσιου Ζησόπουλου στο 30′ ήταν αρκετό για να στερήσει τους βαθμούς από τη Λυκόβρυση στη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος, απέναντι στη Δάφνη Π. Φαλήρου.

Η ομάδα των Βορείων Προαστίων βρίσκεται στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα του 1ου ομίλου, με 15 βαθμούς.

Στο 90′ η Λυκόβρυση έμεινε με 10 παίκτες, λόγω της αποβολής του Γιάννη Κορδολαίμη, με απευθείας κόκκινη κάρτα.

ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ – ΑΜΙΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 2-0

Με γκολ του Τσουνάι στο 71′ και Δημήτρη Κολοκοτρώνη στο 92′, η Μεταμόρφωση νίκησε την Άμιλλα Περιστερίου για τη 10η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ.

Πλέον η ομάδα των Βορείων βρίσκεται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με 18 βαθμούς.

Η βαθμολογία του 1ου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ (1οη αγωνιστική)

Πηγή πίνακα: ΕΠΣΑ

2ος όμιλος

ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ – ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ 3-0

«Σοβαρός, συμπαγής, αποφασιστικός, ο Απόλλωνας, στο γειτονικό -αλλά και βαθμολογικό- ντέρμπι με τα Βριλήσσια, επιβλήθηκε με το καθαρό 3-0, παραμένοντας στην κορυφή του ομίλου».

Με αυτά τα λόγια σχολιάζει την τοπική αναμέτρηση για τη 10η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ η ομάδα του Χαλανδρίου στην ιστοσελίδα της, στην οποία επίσης προστίθενται τα εξής:

«Τέσσερα στα τέσσερα τον Νοέμβριο για την ομάδα μας, με απολογισμό τερμάτων 11-0 και εδραίωση στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Συνολικός απολογισμός 8-1-1, με τη συμπλήρωση του 1/3 του πρωταθλήματος, με την καλύτερη άμυνα πλέον, αφού η μέχρι πρότινος καλύτερη, αυτή των Βριλησσίων, ενώ είχε δεχθεί μόλις 4 γκολ σε 9 αγωνιστικές, δέχθηκε άλλα 3 στο γήπεδό μας».

Το παιχνίδι είχε αυξημένο βαθμό δυσκολίας, με τους φιλοξενούμενους να δικαιολογούν για μεγάλο διάστημα την υψηλή τους θέση, τελικά όμως (και αυτοί) δεν άντεξαν στον ρυθμό που επέβαλε η ομάδα του Απόλλωνα, η οποία τρέχει ακατάπαυστα και όσο βρίσκει χώρους, τόσο πιο «φονική» μπορεί να γίνει για τον εκάστοτε αντίπαλο.

Το κλειδί του αγώνα, λοιπόν ήταν η υπομονή και το πρώτο γκολ. Το γκολ ήρθε πριν το ημίχρονο, στο 37′, και ήταν μια «ζωγραφιά», με μπαλιά-διαβήτη του αρχηγού Φώντα Σταμάτη και αριστουργηματική κεφαλιά του Παπουτσή.

Στο δεύτερο ημίχρονο τα Βριλήσσια προσπάθησαν να βγουν πιο ψηλά και ισορρόπησαν κάπως το ματς μέχρι το 60′, χωρίς ωστόσο να φτιάξουν κάποια ευκαιρία. Στο τελευταίο ημίωρο, αντίθετα, η ομάδα του Χαλανδρίου κυριάρχησε πλήρως, έχοντας δύο γκολ, στο 72′ και στο 74′  με τον Οικονομόπουλο, φτάνοντας απολύτως φυσιολογικά στο πειστικό και «εκκωφαντικό» -για ντέρμπι- 3-0.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΡΙΟΥ (Χρήστος Βλάχος): Σύρακας, Βλάχος, Κουστουμπάρδης (75′ Κούκος), Παναγιώτου, Ψάλλας, Αγκόλι, Σταμάτης (84′ Μπαλαχτσής), Κανδεράκης, Στεργιώτης (57′ Οικονομόπουλος), Μήτρου (85′ Αλεξανδράκης), Παπουτσής.

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ (Γιάννης Χαραλαμπίδης): Χατζάκης, Μακρυπίδης (71′ Κουρής), Δημητρέλος, Ζυμπίδης (46′ Γκίζης), Σαχινίδης (85′ Τζεμάρης), Κατσιμίχας, Καγιώργης, Κυρκιλής, Γκρέκος (43′ λ.τρ. Τσιούμας), Κοντός, Καλογήρου.

ΥΜΗΤΤΟΣ – ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ 1-1

Έχασε έδαφος από την κορυφή της βαθμολογίας η Ελευθερούπολη, η οποία δεν κατάφερε να πάρει παρά τον βαθμό της ισοπαλίας στο γήπεδο του Υμηττού, απέναντι στην τοπική ομάδα, με την οποία ήρθε ισόπαλη με σκορ 1-1.

Η ομάδα της Ν. Ιωνίας άνοιξε πρώτη το σκορ, στο 25′ με τον Επταήμερο, αλλά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 79′, με τον Πετρόπουλο.

ΥΜΗΤΤΟΣ (Γιώργος Μπαρμπαλιάς): Κωνσταντάκης, Καντζάς, Τζίφας (37′ λ.τρ. Μανούσος), Πουρνάρας, Τσάκαλος, Λιάπας, Καμίνης (65′ Δέλκος), Καμπούρης, Διαμαντόπουλος (86′ Μπαρμπαλιάς), Πετρόπουλος.

ΕΛΕΥΕΡΟΥΠΟΛΗ (Σπύρος Παπακανέλλος): Ξυδιάς, Τζωρτζάτος, Χαλκιαδάκης, Σπανός, Κατσούδας, Πολυτσέρης, Γούπος (72′ Καπαγιάρογλου), Χούσος (60′ Μπακέας), Επταήμερος, Συριόπουλος (90′ Γιατζιτζόγλου), Σωτηρόπουλος (73′ Παούρης).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ – ΜΕΛΙΣΣΙΑ 3-1

Ήττα με 3-1 από τον Αστέρα Ζωγράφου υπέστησαν τα Μελίσσια, που βρίσκονται καθηλωμένα στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα του 2ου ομίλου (14η θέση), με μόλις 7 βαθμούς, μετά από 10 αγωνιστικές.

Ο Καραμάνος άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 8′, για να έρθει ο Ρέκα στο 68′ να διπλασιάσει τα τέρματα του Αστέρα. Στο 73′ οι Μελισσιώτες μείωσαν σε 2-1 με τον Πολυδωρόπουλο, αλλά στις καθυστερήσεις -κι ενώ τα Μελίσσια είχαν χάσει από το 89′ τον Καλημέρη, που αποβλήθηκε- οι γηπεδούχοι έκαναν το τελικό 3-1, με τον Ραχάνη.

Η βαθμολογία του 2ου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ (1οη αγωνιστική)

Πηγή πίνακα: ΕΠΣΑ

3ος όμιλος

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ. – ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ 2-2

Ισοπαλία με σκορ 2-2 απέσπασε ο Άρης Χολαργού από την Αναγέννηση στο γήπεδο της Πετρούπολης, παρ’ ότι προηγήθηκε δύο φορές στο σκορ.

Οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 0-1 στο 3ο λεπτό, με τον Παπακώστα, για να δεχθούν την ισοφάριση στο 31′, με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Β. Παπαδημητράκη. Στο 44′ ο Μαλλιάρης έκανε το 1-2, για να έρθει στο 68′ ο Αντώνης Αθανασόπουλος να ισοφαρίσει εκ νέου για τους γηπεδούχους.

ΘΥΕΛΛΑ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 3-0

Ήττα με σκορ 3-0 για τον Ατρόμητο Χαλανδρίου από τη Θύελλα Αγ. Δημητρίου, που στέλνει την ομάδα των Βορείων Προαστίων στην 5η θέση του 3ου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ, με 16 βαθμούς.

Στο 12′ οι γηπεδούχοι χάνουν μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν με τον Σουπούλη ν’ αστοχεί σε εκτέλεση πέναλτι, αλλά στο 20′, με τον Σ. Τζελέφα, πέτυχαν το 1-0. Στο 36΄ο Σουπούλι εξιλεώνεται, πετυχαίνοντας το 2ο γκολ της ομάδας του, με τον Κώστα Ελευθεριάδη, στο 55′, να διαμορφώνει το τελικό 3-0.

Η Θύελλα ολοκλήρωσε τον αγώνα με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Π. Τζελέφα, στο 61΄.

ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ – ΚΑΛΑΜΑΚΙ 0-0

«Άσφαιρη» ισοπαλία μεταξύ Παράδεισου Αμαρουσίου και Καλαμακίου για τη 10η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ.

Οι Μαρουσιώτες «ξόδεψαν» μια ευκαιρία ν’ ανέβουν κι άλλο στον βαθμολογικό πίνακα, κι έτσι έμειναν στην 8η θέση, με 14 βαθμούς.

ΠΑΠΑΓΟΣ – ΓΑΛΑΤΣΙ 1-1

Δεν κατάφερε ο Παπάγος να ξεπεράσει το εμπόδιο του Γαλατσίου στη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος και παραχώρησε ισοπαλία 1-1.

Στο 28′ ο Νίκος Παπαναστασίου έκανε για τους γηπεδούχους το 1-0, ενώ από πλευράς φιλοξενουμένων απάντηση ο Θεοδωρακάτος στο 39′.

Η ομάδα των Βορείων Προαστίων βρίσκεται πλέον στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με 11 βαθμούς.

Η βαθμολογία του 3ου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ (1οη αγωνιστική)

Πηγή πίνακα: ΕΠΣΑ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet