«Χρώμα» Βορείου Τομέα στην κορυφή 3 από τους 4 ομίλους της Γ’ ΕΠΣΑ
Αθλητισμός

«Χρώμα» Βορείου Τομέα στην κορυφή 3 από τους 4 ομίλους της Γ’ ΕΠΣΑ

Τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα για τις ομάδες του Βορείου Τομέα Αθηνών στην 8η αγωνιστική της Γ’ ΕΠΣΑ, με 4 ομάδες της περιοχής να «φιγουράρουν» στις πρώτες θέσεις των 3 από τους 4 ομίλους της κατηγορίας.

1ος όμιλος

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΕΡΙΣΤ. – Π.Ο. ΨΥΧΙΚΟΥ 0-6

Ασυγκράτητο συνεχίζει στο πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣΑ (1ος όμιλος) ο Π.Ο. Ψυχικού που σημείωσε εάν ακόμη εντυπωσιακό «διπλό», αυτή τη φορά επί του Απόλλωνα Περιστερίου, στο γήπεδο της Χρυσούπολης, με σκορ 6-0.

Ο Σωτ. Λεοντίου άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους στο 26′, με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, για να έρθει στο 32′ ο Μάριος Παπαδόπουλος να διπλασιάσει τα τέρματα για το Ψυχικό.

Στο δεύτερο μέρος και πάλι ο Λεοντίου, στο 60′, διεύρυνε το σκορ σε 0-3, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Δημήτρης Γκόντζος έκανε το 0-4. Στο 79′ ο Δημήτρης Σταματάκης έφθανε στα 5 τα γκολ της ομάδας των Βορείων, για να έρθει στο 88′ ο Άγγελος Ναστούλης να «βάλει το κερασάκι στην τούρτα».

ΠΑΝΘΗΣΕΙΑΚΟΣ – ΜΑΡΟΥΣΙ 2-1

Την ήττα με σκορ 2-1 γνώρισε το Μαρούσι στο γήπεδο του Ρουφ από τον Πανθησειακό και μένει «κολλημένο» στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα (12η), με 7 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 22′ με τον Γιώργο Πέτσα, με την ομάδα των Βορείων Προαστίων να ισοφαρίζει στο 26′, με τον Δημήτρη Κυρώση.

Ωστόσο, στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου (48′) ο Πανθησειακός κατάφερε με τον Δημήτρη Παπαευθυμίου να επιτύχει ένα δεύτερο γκολ, το οποίο και διατηρήθηκε σε όλη τη διάρκεια του υπόλοιπου αγώνα, χαρίζοντάς του τη νίκη.

Η βαθμολογία του 1ου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΑ (8η αγωνιστική)

Πηγή πίνακα: ΕΠΣΑ

2ος όμιλος

ΝΕΟΠΕΝΤΕΛΙΚΟΣ – ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 2-1

Ο Νεοπεντελικός συνεχίζει να οδηγεί την «κούρσα» στον 2ο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΑ μετά και τη νέα νίκη του, αυτή τη φορά επί του Περιστερίου, με σκορ 2-1, για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η ομάδα των Βορείων Προαστίων μπήκε δυνατό στον αγωνιστικό χώρο και στο 17′ με τον Τσάκαλο μπήκε μπροστά στο σκορ. Το 2-0 έκανε ο Μαρουλίδης στο 21′, αλλά οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 44′ με τον Ζαΐμι σε 2-1.

Στο δεύτερο το ημίχρονο το Περιστέρι αναζήτησε ένα δεύτερο γκολ, που θα του έδινε τον βαθμό της ισοπαλίας, έφθασε κοντά στην επίτευξή του με το δοκάρι του Γαζεπίδη, αλλά τελικώς έφυγε ηττημένη από το γήπεδο των Μελισσίων.

ΝΕΟΠΕΝΤΕΛΙΚΟΣ: Νικολάου, Σταματόπουλος, Μπουλούκος (73′ Φιλιππής), Στάππας, Τριανταφύλλου, Δαλέκος, Φιλιππόπουλος, Τσάκαλος, Τσώνης (90′ Αγγελόπουλος), Ντάρλας (73′ Καρύδης), Μαρουλίδης.

Α.Ε. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Φανός, Πατήρης (46′ Κάτσικας), Μαρούλης, Ζαφείρης, Γκούμας, Ζα’ί’μι, Μαντζιώρης, Γαζεπίδης (70′ Θώμος), Ρούσης, Κώνστας (64′ Καραμάνης), Καστηγάκης (83′ Ιακωβάκης).

ΕΙΡΗΝΗ ΠΕΤΡ. – ΕΡΜΗΣ ΕΙΡ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 0-6

Συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις στη Γ’ ΕΠΣΑ ο Ερμής Ειρ. Ηρακλείου, ο οποίος ακολουθεί κατά πόδας τον Νεοπεντελικό στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, όντας 2ος, με 19 βαθμούς.

Αυτή την Κυριακή «ισοπέδωσε» την Ειρήνη, με σκορ 6-0, στο γήπεδο της Πετρουπόλεως και… ακονίζει τα δόντια του για την επόμενη αγωνιστική.

Η βαθμολογία του 2ου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΑ (8η αγωνιστική)

Πηγή πίνακα: ΕΠΣΑ

3ος όμιλος

ΠΛΑΤΩΝ – ΚΗΦΙΣΙΑ 2010 1-1

Η ισοπαλία 1-1 της Κηφισιάς 2010 με τον Πλάτωνα, στο γήπεδο της Ακαδημίας Πλάτωνος, δεν αλλάζει κάτι στην κορυφή της βαθμολογίας του 3ου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΑ, όπου η Κηφισιά εξακολουθεί να ηγείται με 20 βαθμούς, μετά από 8 αγωνιστικές.

Η βαθμολογία του 3ου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΑ (8η αγωνιστική)

Πηγή πίνακα: ΕΠΣΑ

4ος όμιλος

ΛΕΟΝΤΕΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ 1-4

Μεγάλη νίκη του Ατρόμητου Μεταμόρφωσης, στο γήπεδο της Κυψέλης (Αλεπότρυπα) επί των Λεόντων, με σκορ 4-1, που φέρνει την ομάδα των Βορείων στην 4η θέση του 4ου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΑ, με 15 βαθμούς.

Ο Σωτήρης Παπακουνάδης στο 17′ έκανε το 0-1, για να έρθει ο Αλέξης Αλεξόπουλος στο 28′ να διπλασιάσει τα γκολ για τους φιλοξενούμενους.

Το 0-3 έγινε στο 59′ από τον Σπύρο Κακαμπάκο, ο οποίος ήταν ο «δράστης» και του 4ου γκολ της ομάδας των Βορείων, στο 73ο λεπτό.

Οι γηπεδούχοι το μόνο που κατόρθωσαν ήταν μειώσου στο 77′ σε 1-4, με γκολ του Θανάση Ασημακόπουλου.

Η βαθμολογία του 4ου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΑ (8η αγωνιστική)

Πηγή πίνακα: ΕΠΣΑ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet