Ήττες και για τις 6 ομάδες του Β.Τ. στην 8η αγωνιστική της Γ’ ΕΣΚΑ Ανδρών
Αθλητισμός

Ήττες και για τις 6 ομάδες του Β.Τ. στην 8η αγωνιστική της Γ’ ΕΣΚΑ Ανδρών

Ολοκληρώθηκε η 8η αγωνιστική στους δύο ομίλους της Γ’ ΕΣΚΑ Ανδρών, με τις έξι ομάδες του Βορείου Τομέα που λαμβάνουν μέρος στο πρωτάθλημα να ηττώνται σε ισάριθμους αγώνες.

Στον 1ο όμιλο, η ΕΦΟΑ Σπ. Λούης έχασε στο κλειστό του Αγίου Θωμά από τον ΟΙΟΝ Αγ. Στεφάνου με σκορ 63-61, αλλά παραμένει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, με 15 βαθμούς.

Από την πλευρά τους, τα Βριλήσσια ηττήθηκαν στο κλειστό «Χρ. Αγγουράκης» από τον «οικοδεσπότη, Δία Χαϊδαρίου, με σκορ 58-56 και βρίσκεται στη 12η θέση της βαθμολογίας, με 8 βαθμούς.

Στον ίδιο όμιλο, το ΠΑΚ Χαλανδρίου δεν τα κατάφερε απέναντι στην Ολυμπιάδα 96 και έχασε στο κλειστό της Πετρούπολης, με σκορ 56-52, και μένει στην 9η θέση, με 10 βαθμούς.

Τέλος, ο Α.Ο. Πολιτεία ηττήθηκε με σκορ 70-59 στο κλειστό του Πικερμίου από την τοπική ομάδα και υποχώρησε στη 10η θέση της βαθμολογίας, με 8 βαθμούς.

Αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής και πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής της Γ’ ΕΣΚΑ Ανδρών (1ος όμιλος)

Πηγή πίνακα: ΕΣΚΑ

Η βαθμολογία της Γ’ ΕΣΚΑ Ανδρών – 1ος όμιλος (8η αγωνιστική)

Πηγή πίνακα: ΕΣΚΑ

Στον 2ο όμιλο, ο Γ.Σ. Χαλανδρίου έφυγε ηττημένος, με σκορ 63-56, από το κλειστό του Καβάρνου, όπου αντιμετώπισε τον Μαραθώνα και βρίσκεται στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με 12 βαθμούς.

Την εντός έδρας ήττα, με σκορ 52-61 γνώρισε και ο ΚΑΟ Λυκόβρυσης από την Υπεροχή Εξαρχείων και υποχώρησε στη 12η θέση της βαθμολογίας, με 10 βαθμούς.

Αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής και πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής της Γ’ ΕΣΚΑ Ανδρών (2ος όμιλος)

Πηγή πίνακα: ΕΣΚΑ

Η βαθμολογία της Γ’ ΕΣΚΑ Ανδρών – 2ος όμιλος (8η αγωνιστική)

Πηγή πίνακα: ΕΣΚΑ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet