Θ. Βαρδουλάκης: Γιατί υπερψήφισα τον προϋπολογισμό 2018 του Δήμου Χαλανδρίου
Πολιτική

Θ. Βαρδουλάκης: Γιατί υπερψήφισα τον προϋπολογισμό 2018 του Δήμου Χαλανδρίου

Ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Θωμάς Βαρδουλάκης δημοσιοποιεί τους λόγους για τους οποίους υπερψήφισε τον προϋπολογισμό του 2018 του Δήμου Χαλανδρίου και τους οποίους υποστήριξε στη σχετική συνεδρίαση – «θρίλερ» στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης.

Ακολουθεί η τοποθέτηση του κ. Βαρδουλάκη για τον προϋπολογισμό:

Σήμερα (σ.σ.: χθες) έρχεται προς ψήφιση ο προϋπολογισμός του 2018, κορυφαίο γεγονός για κάθε Δήμο της χώρας. Θα περίμενα περισσότερο διάλογο, τόσο με τους φορείς όσο και με τους αρχηγούς των παρατάξεων και ανεξάρτητους δημοτικούς συμβούλους.

Ο πρώτος βαθμός της Τοπικής Αυτοδιοίκησης είναι το πρωταρχικό κύτταρο της Δημοκρατίας. Παρά τις αντιρρήσεις μου, ψηφίζω τον παρόντα προϋπολογισμό, γιατί η δική μου πολιτική κουλτούρα και αντίληψη προτάσσει το δημόσιο και δημοτικό συμφέρον, ως και τη συνέχιση της εύρυθμης λειτουργίας του Δήμου. Μακριά από εμένα η λογική των αριθμητικών πλειοψηφιών και μειοψηφιών, πρόβλημα που αντιμετωπίζει η παρούσα δημοτική Αρχή. 

Ψηφίζω τον προϋπολογισμό με την ελπίδα ότι η δημοτική Αρχή εφεξής θ’ ακολουθήσει διορθωτική πορεία, με περισσότερη σύνεση, και θα ταχθεί ανεπιφύλακτα στην πράξη υπέρ μιας άδολης, ανόθευτης, απλής αναλογικής, που αποτελεί την πιο αυθεντική έκφραση άμεσης αντιπροσωπευτικής δημοκρατίας των πολιτών. 

Με τις σκέψεις αυτές, παρά τις επιφυλάξεις μου, και με την ελπίδα διόρθωσης των εσφαλμένων, ψηφίζω τον παρόντα προϋπολογισμό, χάριν του δημοσίου συμφέροντος, που είναι υπέρτερο των διαφωνιών μου. 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet