Επανέρχεται στο θέμα του ιατρικού τουρισμού η Μ. Διακολιού
Επιχειρήσεις – Αγορά

Επανέρχεται στο θέμα του ιατρικού τουρισμού η Μ. Διακολιού

Επανέρχεται στο θέμα του ιατρικού τουρισμού η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Αμαρουσίου Μαίρη Διακολιού απαντώντας στον δήμαρχο της πόλης, Γιώργο Πατούλη, που προωθεί τον Τουρισμό Υγείας τονίζοντας ότι «η ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του Αμαρουσίου θα φέρει ανάπτυξη και θα δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας».

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ανεξάρτητης δημοτικής συμβούλου:

Οι εκθέσεις ιδεών του κ. Πατούλη

Ο κ. Πατούλης με κατηγόρησε για δήθεν «μιζέρια» επειδή υποστηρίζω ότι η πρόθεσή του να ενισχύσει τον ιατρικό τουρισμό στο Μαρούσι θα ωφελήσει μόνο τους μεγάλους ιατρικούς ομίλους που εδρεύουν στην πόλη μας και όχι τον μικρομεσαίο επαγγελματία, τον οικογενειακό γιατρό στη γειτονιά μας ή τον καταστηματάρχη.

Όμως, πέρα από τους χαρακτηρισμούς, δυστυχώς, ο κ. δήμαρχος δεν κατάφερε να διατυπώσει κάποια στοιχειώδη αντίκρουση τεκμηριώνοντας το πώς συγκεκριμένα θα ωφεληθούν οι Μαρουσιώτες από αυτήν την πρωτοβουλία.

Αρκέστηκε στις εκθέσεις ιδεών περί δήθεν αξιοποίησης των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της πόλης μας έναντι της «γκρίζας πραγματικότητας» που πρεσβεύουν τάχα όσοι υποστηρίζουν τους συμπολίτες μας που δεν διαθέτουν τα προνόμια και την οικονομική ισχύ των μεγαλοεπιχειρηματιών.

Στην πράξη όμως, ο κ. Πατούλης έχει αποδείξει ποιους υποστηρίζει: Θετική ψήφος στη νομιμοποίηση του Mall (ΕΧΣ), θετική ψήφος στην επέκταση του Golden Hall, μη εισαγωγή της επέκτασης του κτηρίου Μυτιληναίου σε διαβούλευση, υποστήριξη του ΧΕΥ στην πράξη, αρχικά με την ψήφιση των υψομετρικών μελετών (ρυμοτομικών γραμμών;) που αφορούσαν τη νομιμοποίηση της άδειάς του και κατόπιν με διαμόρφωση της οδού επί της οποίας εφάπτεται, ιδιωτικοποιήσεις δημοτικών υπηρεσιών, προώθηση του ιατρικού τουρισμού στην πόλη με ευχολόγια για «βελτίωση του εισοδήματος» μας τάχα, χωρίς εξειδικευμένη πολιτική ενίσχυσης της οικονομικής θέσης των Μαρουσιωτών από αυτήν την επιλογή.

Αυτή η ενδεικτική και μόνο αναφορά αποδεικνύει ότι ο κ. Πατούλης εκφράζεται μεν υπέρ των μικρομεσαίων  Μαρουσιωτών (πάντα με εκθέσεις ιδεών), αλλά πράττει υπέρ των μεγάλων (ενίοτε πολυεθνικών) ιδιωτικών επιχειρήσεων. Οι Μαρουσιώτες όμως χρειαζόμαστε έργα, όχι λόγια. Η κρίση που μας μαστίζει όλους δεν αντιμετωπίζεται με φιλανθρωπίες, αλλά με πολιτικές που έχουν ως κέντρο τους τον άνθρωπο.

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet