Με την ταινία «Invisible» έκαναν πρεμιέρα οι «CINE-παφές»
Πολιτισμός

Με την ταινία «Invisible» έκαναν πρεμιέρα οι «CINE-παφές»

Την προβολή της  κινηματογραφικής ταινίας «Invisible» του σκηνοθέτη Δημήτρη Αθανίτη παρακολούθησε ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, μαζί με φίλους της 7ης Τέχνης στο novacinema ODEON, στο Μαρούσι (Λ. Κηφισίας 215).

Η κινηματογραφική ταινία έκανε πρεμιέρα στην πολιτιστική και ψυχαγωγική δράση «ΣΙΝΕ-παφές- Συνομιλίες με την 7η Τέχνη» που διοργανώνει η Διεύθυνση Αθλητισμού και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου, σε συνεργασία με το ODEON και με ελεύθερη είσοδο για το κοινό. Η δράση περιλαμβάνει την προβολή τεσσάρων ταινιών από καταξιωμένους σκηνοθέτες για τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο 2017.

Στον χαιρετισμό του ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, ευχαρίστησε θερμά τη διοίκηση του ODEON για την παραχώρηση της αίθουσας, επισημαίνοντας ότι «η προσπάθεια που ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια απέδωσε καρπούς και σήμερα βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση δημιουργίας και λειτουργίας μιας λέσχης πολιτών σινεφίλ με ελληνικές καταξιωμένες ταινίες».

«Οι CINE-παφές», πρόσθεσε, «θα έχουν διάρκεια στον χρόνο, προβάλλοντας ταινίες του ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου. Η ελληνική ταινία “Invisible” έχει αποσπάσει 14 διεθνή βραβεία και σήμερα την προβάλουμε για να την απολαύσουμε».

Ο σκηνοθέτης Δημήτρης Αθανίτης χαιρέτισε την πρωτοβουλία του κ. Πατούλη για τις «συνομιλίες» με την 7η Τέχνη και την προβολή ελληνικών ταινιών.

Μετά την προβολή της ταινίας, η οποία χειροκροτήθηκε από το σινεφίλ κοινό της πόλης και όχι μόνο, ο σκηνοθέτης συνομίλησε με το κοινό αναφορικά με την ταινία.

Την κινηματογραφική ταινία παρακολούθησαν, επίσης, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού, Σπύρος Σταθούλης, και ο αντιδήμαρχος Πολεοδομίας, Κωνσταντίνος Ρώτας.

Οι επόμενες ταινίες που θα προβληθούν στο πλαίσιο της δράσης CINE-παφές είναι οι εξής:

  • Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017, ώρα 20:00 στο ΟDEON: «Η Ρόζα της Σμύρνης» του σκηνοθέτη Γιώργου Κορδέλλα.
  • Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017, ώρα 20:00 στο ΟDEON: «Ουζερί Τσιτσάνης» του σκηνοθέτη Μανούσου Μανουσάκη.
  • Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017, ώρα 20:00 στο ΟDEON: «Αmerika Square» του σκηνοθέτη Γιάννη Σακαρίδη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet