Στο άναμμα των χριστουγεννιάτικων δένδρων σε Πεύκη & Μαρούσι η Μ. Πατούλη
Κοινωνία

Στο άναμμα των χριστουγεννιάτικων δένδρων σε Πεύκη & Μαρούσι η Μ. Πατούλη

Στη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δένδρου στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης, παραβρέθηκε η πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων, ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου. Η κα Πατούλη έδωσε το «παρών» στις εορταστικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν μαζί με συναδέλφους της αυτοδιοικητικούς και υποστηρικτές του Ομίλου. Στο γιορτινό κλίμα χαράς και αισιοδοξίας αντάλλαξε ευχές με πολλούς συνδημότες της, γονείς και μαθητές των σχολείων που διδάσκει, παιδιά από τις χορωδίες του Ωδείου, αλλά και του Σχολείου Κωφών και Βαρηκόων του Δήμου.

Επίσης, την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, με επίκεντρο το ιστορικό εμπορικό κέντρο και την πλατεία Αγίας Λαύρας στο Μαρούσι, η κα Πατούλη παραβρέθηκεστο άναμμα του χριστουγεννιάτικου δένδρου του Δήμου, που είναι όπως τονίζεται, σε σχετική ανακοίνωση, το μεγαλύτερο φυσικό χριστουγεννιάτικο δένδρο. Εκατοντάδες πολίτες, όλων των ηλικιών, συμμετείχαν στα εορταστικά events που επιμελήθηκε με επιτυχία ο Δήμος Αμαρουσίου. Η συναυλία με τους VEGAS, το παγοδρόμιο, το καρουζέλ, τα θεματικά ξύλινα σπιτάκια, η παρουσία του Άγιου Βασίλη, καθώς και οι πολλές εκπλήξεις που περίμεναν τους μικρούς επισκέπτες της πλατείας, δημιούργησαν ένα ανεπανάληπτο σκηνικό γιορτινής διάθεσης, προσμένοντας τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.

Μέσα σε πνεύμα αγάπης και προσφοράς, στέλνοντας το δικό της μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας σε όλους, η πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων τονίζει:

«Η ελπίδα, η δημιουργία και η αισιοδοξία θα πάρουν αίγλη μόνο αν πιστέψουμε στο φως που κρύβουμε μέσα μας ως Άνθρωποι. Έτσι θα φωτίσουμε και το χαμόγελο των παιδιών, που σηματοδοτούν το πολλά υποσχόμενο Αύριο, δίνοντας σημασία στις πανανθρώπινες αξίες που στηρίζουν διαχρονικά την οικογένεια, την κοινωνία και τον πολιτισμό μας. Εύχομαι σε όλους Καλά Χριστούγεννα, Υγεία και Αλληλεγγύη».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet